CLA PRO (ОТ ШАФРАН) 120 ДРАЖЕТА – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов

CLA PRO (ОТ ШАФРАН) 120 ДРАЖЕТА – YAMAMOTO NUTRITION

65.00 лв.

Yamamoto ® Nutrition ви предлага своят иноватичен Cla PRO Clarinol ® Quality – хранителна добавка, която осигурява 2.4 грама в доза от 3 дражета Clarinol ®. Clarinol е конюгирана линолова киселина, естествена CLA от шафраново масло, използвано в продължение на години в областта на добавките и с гарантирано качество.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Категория: Етикети: , ,

Описание

Yamamoto ® Nutrition ви предлага своят иновативен Cla PRO Clarinol ® Quality – хранителна добавка, която осигурява 2.4 грама в доза от 3 дражета Clarinol ®. Clarinol е конюгирана линолова киселина, естествена CLA от шафраново масло, използвано в продължение на години в областта на добавките и с гарантирано качество.

Cla PRO Clarinol ® Quality е произведено от естествено масло от шафран и други специални растения от ръцете на експерти, стремящи се да създадат качествен продукт, специално за Yamamoto Nutrition. Използвайки доказана технология и спазвайки стриктния набор от стандарти за качество и безопасност (включително ISO, GMP и HACCP) Clarinol ® CLA е много последователна мастна киселина или изомер с възможно най-високо качество.

Cla PRO Clarinol ® Quality съдържа най-високата възможна концентрация на активни CLA мастни киселини, които се наричат изомери. При 2.4 грама на ден от тези активни изомери Clarinol ® CLA 100% осигурява необходимата оптимална дневна доза.

Ако използвате Cla Pro, вие ще имате двоен положителен ефект (особено ако спортувате). При неин прием, нивото на мазнините в тялото се понижава, като същевременно мускулатурата се увеличава, благодарение на подобрения биосинтез. Изследванията показват, че се наблюдава нормализиране на инсулиновите нива, докато апетита е подтиснат. Т.е. жаждата на сладко намалява. При неспортуващите, CLA има подобен ефект – значително намаляване на основно междуорганната мазнина и укрепване на сърдечно-съдовата система.

Приемайте по 3 дражета с най-мазнинното хранене за деня ви. Мазнинно означава, да присъстват в порцията храна и растителни и животински мазнини. Това гарантира усвояване на Clarinol на 95%.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „CLA PRO (ОТ ШАФРАН) 120 ДРАЖЕТА – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории