fbpx

COGNIUM – NATROL

Ревю на Белчо Христов

COGNIUM – NATROL

48.99 лв.

Cognium на Natrol подобрява паметта и концентрацията, подобрява мозъчната дейност и работата на мозъка. Клинично тестван проукт, с доказан видим резултат след 4 седмици употреба.

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

Cognium поддържа ума ви остър и паметта ви здрава. Cognium съдържа копринен протеин хидролизат, който захранва и защитава мозъка. Изследванията показват, че увеличава притока на кръв и глюкозата към мозъчните клетки, отговорни за паметта и мисловната дейност. Той също действа като антиоксидант за мозъка, предпазва го от свободните радикали и окисляването, които се получават вследствие на възрастта.

Копринените протеини, като тези в Cognium, са били широко използвани в източната медицина в продължение на стотици години. В началото на 2000-та година, екип от докторанти в Южна Корея активно проучва тези протеини, което доведе до откриването на Cera-Q и връзката му със здравето на мозъка.

Natrol Cognium се подкрепя от 9 клинични проучвания при хора, които показват статистически значимо подобрение на паметта и познавателните способности само за четири седмици прием.
Natrol Cognium е безопасен, естествен и без стимуланти.

Начин на прием: Приемайте 1 таблетка сутрин и 1 таблетка вечер.

 

Компания

Natrol

Допълнителна информация

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „COGNIUM – NATROL“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории