COLOSTRO BIO – YAMAMOTO RESEARCH

Ревю на Белчо Христов

COLOSTRO BIO – YAMAMOTO RESEARCH

89.99 лв.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

„Първото мляко“ или коластра, е гъста, жълтеникава течност, произвеждана от майчините гърди на всички бозайници преди кърмата да дойде около три дни след раждането. Коластрата е ценна течност, значително по-обогатена от майчиното мляко, много по -богата на пептиди и биоактивни фракции с единствената имунологична енергия за новороденото, включваща еднакво висока концентрация на растежни фактори. Коластрата е първата храна, която влиза в стомашно-чревния тракт на новороденото и се смята, че е изключително важна за стимулиране развитието на имунната функция и чревната бариера, като контролира нивата на експресия на ранните и късните възпалителни гени след инвазията на чревни патогени, като по този начин предоставя първите „оръжия“. Като се има предвид неговата биоактивност, от няколко години има голям интерес относно потенциалната употреба на говежда коластра под формата на хранителна добавка за подобряване на човешкото здраве. Подобно на човешката коластра, говеждата коластра съдържа концентрат от високо хранителни вещества и силно биоактивни пептични фракции, включително група антитела или лактоферин или имуноглобулини, които засилват имунната система. За разлика от много други продукти, нашата коластра не е пастьоризирана (загрята). Произвежда се в сложния процес на студено производство. Всички съставки се запазват. Този процес е чисто физически процес (специален филтър), при който не се използват химикали. Говеждата коластра е храна, която обикновено се определя като много добре поносима, но не се препоръчва да се приема в случай на непоносимост към лактоза и при наличие на други алергии към други елементи на кравето мляко. Приемът на коластра е по 1 до 3 капсули дневно, според специфичните нужди на организма и лечението дори. За най-добръ резултат, приемете след хранене. 

Внимание! Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Задай въпрос или напиши първия отзив за „COLOSTRO BIO – YAMAMOTO RESEARCH“

Продуктови категории