fbpx

COMPLETE BALANCE MENOPAUSE – NATROL

Ревю на Белчо Христов

COMPLETE BALANCE MENOPAUSE – NATROL

35.49 лв.

Всеки етап от живота е съпроводен с множество физиологични и психични проблеми, на които следва да се обръща специално внимание. Един от етапите, които водят до големи аномалии в женският организъм е менопаузата. Наред с настъпващите дълготрайни обрати, всяка жена трябва да понася множество болки, дискомфорт и неразположения.

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

Eдин от етапите, които водят до големи аномалии в женският организъм е менопаузата. Наред с настъпващите дълготрайни обрати, всяка жена трябва да понася множество болки, дискомфорт и неразположения.

С цел да бъдат сведени до минимум тези симптоми се налага приема на помощни хранителни вещества, набавящи нужните микроелементи, които след определената възраст или спират да се произвеждат  от организма по естествен начин, или техните количества са драстично по-малки.

Продуктът Къмплийт Баланс е формула, създадена, за да облекчава дните по време и преди менопаузата. Тя ефективно намалява неприятни усещания, като обливане на топли и студени вълни, промяна в настроенията, безсъние, болки.

Съдържанието на продукта се базира на естествени природни съставки нужни на организма по всяко време и в обострена степен по време на менопаузата. Сред тях са соев екстракт, гроздовиден ресник (известен още като черен кохош),витамини от В групата, мелатонин и калций.

В резултат от тяхното взаимодействие хормоналния баланс у жените е активиран и балансиран.

– Complete Balance на Natrol се предлага във един вид разфасовка и се състои от 30+30 капсули шишенца, които представляват дневна и нощ формула или AM и PM.

– AM спомага за ободряване на организма, намалява неприятните топли вълни и влияе на позитивното мислене, като едновременно с това доставя необходимата дневна доза калций, която да поддържа здрава костната система.

– PM капсулата съдържа мелатонин + калций. Те допринасят за спокоен сън, без той да е придружен от обилно потене и прекъсване.

Приемайте по 1 капсула от AM формулата сутрин и по 1 капсула от PM формулата един час преди сън.

Компания

Natrol

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „COMPLETE BALANCE MENOPAUSE – NATROL“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории