fbpx

CUTGENIC /MEN/- BODYRAISE

Ревю на Белчо Христов

CUTGENIC /MEN/- BODYRAISE

26.99 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Bodyraise Cutgenic за мъже е най-силният козметичен продукт, който се справя с излишните мазнини и ги топи моментално! Cutgenic  за мъже е крем с термогенни свойства, който действа в проблемните области, елиминирайки всички излишни мазнини. Cutgenic  за мъже основно се използва в областта на гърдите, ханша и корема

Изчерпан

Описание

Bodyraise Cutgenic за мъже е най-силният козметичен продукт, който се справя с излишните мазнини и ги топи моментално! Cutgenic  за мъже е крем с термогенни свойства, който действа в проблемните области, елиминирайки всички излишни мазнини. Cutgenic  за мъже основно се използва в областта на гърдите, ханша и корема.

Продуктът се предлага в един вид разфасовка. Разфасовка от 200 мл и съдържа 40 нанасяния (дози). Как действа Cutgenic  за мъже? Cutgenic  за мъже повишава кръвните потоци в зоните, където бива нанесен и по този начин подобрява циркулацията на кръвта. Нанесен върху кожата, активните съставки взаимодействат с подкожните мастни депа и ги изгарят моментално.

Cutgenic  за мъже е изключително подходящ продукт, когато става дума за отслабване без допълнително натоварване. Cutgenic  за мъже ще ви помогне, когато се стремите към перфектна форма или когато нямате възможност да приемате хранителни добавки, съдържащи стимуланти. Cutgenic  за мъже е вашият верен помощник в борбата с килограмите!

Нанасяйте всяка сутрин върху гладка и чиста кожа. Нанасяйте върху местата, които смятате за проблемни.

Допълнителна информация

Тегло 2.272 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „CUTGENIC /MEN/- BODYRAISE“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории