fbpx

DHA – NATROL

Ревю на Белчо Христов

DHA – NATROL

(1 клиентски отзив)

31.99 лв.

Докохексаеновата киселина принадлежи към семейството на омега- 3 есенциални мастни киселини и играе решаваща роля за здравето и благосъстоянието на човека. Както всички мазнини, незаменимите мастни киселини доставят енергия на тялото, но въпреки това функциите на DHA са уникални и особено важни за естественото развитие на организма.

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

DHA (Докохексаенова киселина) принадлежи към незаменимата в ефективното  поддържане на човешкото здраве и благосъстояние група на Омега-3 есенциалните мастни киселини.

Придържайки се към функцията на всички мазнини да акумулират и доставят енергия на тялото, омега-3 мастните киселини взимат активно участие и в нормалния ритъм на естествено развитие на целия човешки организъм. Тази ключова роля на DHA се изразява в участието й като основна молекула в структурата и дейността на клетъчните мембрани, както и в нормалното протичане на мозъчната активност.

Резултатите от съвременни научни изследвания единодушно установяват, че Омега-3 рибеното масло е мощен фактор в ефективното поддържане на добро здраве и пълноценен начин на живот. Процесът на формулиране на пълната гама от здравословни ползи, произтичащи от приема на докохексаенова киселина, все още не е окончателно финализиран.

Все по-категорично се установява незаменимата й роля в поддържане състоянието и функциите на мозъка, паметта, когнитивния оптимум, клетъчното здраве и нормалната зрителна дейност.
Продуктът е молекулярно дестилиран с цел да бъдат успешно премахнати следите от пестициди, полихлорирани бифенили и тежки метали.

– Осигурява ефективно съдействие за функционирането на нервната система и мозъка

– Препоръчителната доза за еднократен прием съдържа 1,200 mg Омега-3 рибено масло и 500 mg DHA

– Научно установена безопасност за употреба по време на бременност, като приемът на продукта подпомага зрителната дейност и когнитивното здраве при бебетата

– Задължителна и безопасна добавка за новородени, преминали през процеса на кърмене

– Най-богатият установен източник на докохексаенова киселина е кърмата

РАЗФАСОВКИ И ДОЗИ

Продуктът се предлага в един вид разфасовка.

– разфасовка от 30 гел-капсули съдържа 30 дози

НАЧИН НА ПРИЕМ

Приемайте по 1 гел-капсула веднъж дневно, по време на хранене.

Компания

Natrol

Допълнителна информация

Разфасовка

1 отзив за DHA – NATROL

  1. mihailpetkov (потвърден клиент)

    Невероятен продукт!
    Потвърждавам всичко от неговото описание. Използвам го от 6 месеца и това изцяло промени ежедневието ми в положителна посока. Ефекта при мен започна да се усеща след десетия ден, но предполагам това е индивидуално за всеки. Помага при главоболие, проблеми с очите и силно умествено натоварване в работата.

Добавяне на отзив

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории