fbpx

ELITE WHEY 2 LBS – DYMATIZE

Ревю на Белчо Христов
Промоция!

ELITE WHEY 2 LBS – DYMATIZE

69.99 лв. 48.99 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Elite Whey Protein е концентрат от суроватъчен протеин, създаден по технологията за въздушна обработка, йонно обменен суроватъчен изолат и суроватъчни пептиди. Elite Whey протеиновата пудра съдържа голямо количество антикатаболични аминокиселини (BCAA`s), които са важен източник за гориво на мускулите.

 
Изчистване
Категория: Етикети: , , ,

Описание

Elite Whey Protein е концентрат от суроватъчен протеин, създаден по технологията за въздушна обработка, йонно обменен суроватъчен изолат и суроватъчни пептиди. Elite Whey протеиновата пудра съдържа голямо количество антикатаболични аминокиселини (BCAA`s), които са важен източник за гориво на мускулите. Във Elite Whey Protein са добавени храносмилателни ензими, които спомагат за пълното усвояване на протеина. Един от тези ензими е аминоген, който включва в себе си специално подбрани стомашни ензими. Аминогенът разтваря белтъка и по този начин става максимално усвояем от организма.

Тази петентована ензимна технология не включва – животински и химични вредни съставки и по този начин е подходящ за вегатаринци и за хора с алергични проблеми. Приемайте всеки ден по една доза след физическа дейност, след сън и винаги при необходимост.

Допълнителна информация

Вкусове

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ELITE WHEY 2 LBS – DYMATIZE“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории