EMPEROR MASS (ГЕЙНЪР 17 ДОЗИ) – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

EMPEROR MASS (ГЕЙНЪР 17 ДОЗИ) – YAMAMOTO NUTRITION

133.99 лв.

Новата формула Emperor MASS е съставена от добре балансирани макро и микро хранителни вещества ,който го правят уникален продукт от своя жанр. „Император“ MASS ® е единствената протеинова добавка за натрупване на мускулна маса и тегло, която има почти 40% протеиново съдържание.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Източниците на протеини, присъстващи в Emperor MASS ®, са най-добрите и най-качествените, като концентрат от суроватъчен протеин, изолиран чрез ултрафилтрация и микрофилтрация и калциев казеинат. За освобождаване на аминокиселини в кръвния поток, неговите действия са както непосредствени (серумни протеини), така и постепенни (калциев казеинат).

Особеността на император MASS® е високото съдържание на липиди от източници с най-високо качество. Например, MCT масла (триглицериди със средна верига) и ленено масло. Лененото масло има ценни свойства и е богато на Омега 3 и Омега 6. Допълнително ви осигорява 14 грама липиди на всяка доза! Въглехидратния компонент е направен изключително от малтодекстрин DE6.

Високото съдържание на свободни аминокиселини BCAA в Emperor MASS® никога не трябва да се подценява,във всяка доза имате 4,5 грама Kyowa® качествени разклонени аминокиселини в оптимално съотношение 4: 1: 1. Имате добавени  4,5 грама Kyowa® L-глутамин. Ензимната смес, присъстваща в Emperor MASS® (амилаза 50 mg, папаин 50 mg, лактаза 50 mg, алфа-галактозидаза от Aspegillus Niger 300 GaIU) улеснява усвояването на този продукт ощепо-добре и е подходяща да се приема по всяко време на деня.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Допълнителна информация

Разфасовка

Вкусове

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „EMPEROR MASS (ГЕЙНЪР 17 ДОЗИ) – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории