ENDO PRO (VEGAN) – ВЕГАН ПРОТЕИНОВ БАР (ДЕСЕРТ)

Ревю на Белчо Христов

ENDO PRO (VEGAN) – ВЕГАН ПРОТЕИНОВ БАР (ДЕСЕРТ)

4.20 лв.84.00 лв.

EndoPRO BAR е веган бар с високо съдържание на протеини, покрит с тъмен шоколад. Благодарение на граховите протеини, EndoPRO BAR е особено подходящ за спортисти и любителите на уелнеса (здравето). 

 
Изчистване

Описание

EndoPRO BAR е веган бар с високо съдържание на протеини, покрит с тъмен шоколад. Благодарение на граховите протеини, EndoPRO BAR е особено подходящ за спортисти и любителите на уелнеса (здравето). 

EndoPRO BAR се състои от приблизително 28% грахов протеинов изолат. Граховите протеини сега са възможна растителна алтернатива на по-често срещаните протеинови добавки, като протеини от суроватка и яйчен белтък.

Суровината за производството на грахов протеин на прах е сорта жълт грах – или златен грах. Това малко бобово растение е един от най-богатите на протеини зеленчуци и за да направи пътя от грах до протеинов прах възможно най-естествен и деликатен, протеиновата фракция се концентрира с помощта на процес на водна основа. Резултатът: грахов протеинов изолат, фин прах със светложълт цвят.

Какви са предимствата на граховия протеин пред другите източници на протеин?

Месото и яйцата съдържат наситени мазнини, допълнителни калории и холестерол. Суроватката може да причини подуване на корема, газове и други проблеми с храносмилането. Някои добавки от суроватъчен протеин дори съдържат безполезни и съвсем не диетични съставки като гуарова гума, ксантан, карагенан, палмово масло.

Соята е алерген и съдържа съединения, които имитират естроген. С толкова много странични ефекти от тези протеинови източници, хората естествено търсят други начини за получаване на хранителните вещества. Някои приемат протеинови капсули, други добавят растителен веган протеинов прах към своите напитки или ястия. В това, граховият протеин на прах е наистина идеалната алтернатива.

Какви са предимствата на EndoPRO BAR?

  • протеинова лента, съставена от приблизително 28% изолирани грахови протеини
  • 100% веган бар
  • без колаген
  • без палмово масло 100%

EndoPRO е отлична функционална храна с високо съдържание на протеини: с покритие от тъмен шоколад, това е наистина питателна закуска, предназначена за любителите на вкуса, но без угризения и на която можете да се насладите навсякъде.

Ако търсите вкусна алтернатива, с която да получите протеините, от които се нуждаете, опитайте EndoPRO BAR! Веган барът е 100% натурален, Произведен в Италия с 13 грама изолат от грахов протеин.

Допълнителна информация

Разфасовка

,

Вкусове

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ENDO PRO (VEGAN) – ВЕГАН ПРОТЕИНОВ БАР (ДЕСЕРТ)“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории