ENERGAN – ИНТРА-УЪРКАУТ ПРОДУКТ

Ревю на Белчо Христов

ENERGAN – ИНТРА-УЪРКАУТ ПРОДУКТ

133.00 лв.

Energan е безупречният интра-уъркаут (за по време на тренировка) продукт, заради своето елитно изпълнение – състав. Всяка доза съдържа необходимите цикличен декстрин, аминокиселини с разклонена верига с патент Kyowa Quality ®, креатин Creapure ®, таурин, GliceroMax ™ и Hesperidin (Watts’up ®).

Изчистване

Описание

И най-взискателният спортист знае твърде добре значението на ефективната хранителна добавка, съчетана с цялостното им ежедневно хранене. Науката и отзивите, получени от фронтовата линия относно нуждите на спортистите, ни позволяват да постигнем значителен напредък в разработването на все по-ефективни добавки. В последно време една от най-важните теми, свързани с храненето и спортните добавки, се отнася до конкретния период „около тренировка”, който е преди, по време и след спортна тренировка. Времето е критично за спортиста, като се има предвид, че възникват определени системни биохимични ситуации, които могат да бъдат манипулирани, благоприятствайки както самото представяне, така и – преди всичко – последващото възстановяване, осигурявайки по-бързо и ефективно възстановяване.

В това отношение напитките „в рамките на тренировка“ стават все по-популярни. До преди няколко години те бяха прекомерно подложени на „ограничения“, с тенденция да провокират претоварване на храносмилателния организъм, отнемайки скъпоценна кръв от мускулите, често причинявайки стомашно-чревни нарушения или спадове в кръвната глюкоза с последващи очевидни негативни ефекти върху тренировката . С новата концепция за напитка в рамките на тренировка, всички тези фактори са блестящо преодолени.

Yamamoto ® Nutrition беше европейският иноватор на този вид интегративна подкрепа по време и след обучение, с пускането на определени и специфични елементи като циклодекстрини, различни форми на хидролизирани протеини или L-аланил-L-глутамин (Sustamine ®), за да назовем няколко.

С развитието на гамата FLEX SERIES, която е много търсена от нашия Flex Lewis, представяме работния кон, с който е представен, смес, която трябва да се вземе в периода на „тренировка“, разработена за по-добра подкрепа на нуждите на всеки спортист на високо ниво, с най-доброто, което науката и качествените суровини могат да предложат на пазара. От тези принципи произлиза ENERGAN ® – от спортиста, за спортиста – подкрепен от най-модерните научни изследвания.

ENERGAN ® е напитка, базирана на силно разклонени циклодекстрини (HBCD или, Cluster Dextrin ®), елемент, който издига концепцията за използване на въглехидрати по време на тренировка на ново ниво, превръщайки се в истинска подкрепа и подчертано влиятелна храна по време на тренировка и за възстановяване на мускулите. Циклодекстрините са най-иновативната форма на въглехидрати към днешна дата, най-добре приемани по време и / или след тренировка, като конкретни глюкозни полимери, получени от реакцията между амилопектин със специфичен ензим за образуване на глюкозен полимер с характерна циклична структура, носеща изключителен приложим потенциал.

Циклодекстрините имат средно молекулно тегло 160 000 Da, с много ниска осмоларност, която благоприятства изпразването на стомаха и еднакво бърза абсорбция от червата, която е по-висока от всеки друг източник на въглехидрати, за да се освободят постепенно като „готови за употреба“ енергия, но с траен енергиен тласък, свободен от гликемични сривове, без прекомерно повишаване на инсулиновата вълна и особено без създаване на стомашно-чревен дискомфорт, от полза на спортистите, търсещи истинска подкрепа при тренировка, с незабавен принос на високо бионаличен материал за бързо и ефективно възстановяване.

СЪСТАВ:

Благодарение на известните химико-физични и структурни характеристики на този „специален” въглехидрат, спортистите, търсещи най-добри резултати, за разлика от катаболизма, предизвикан от тренировката и по-бързото възстановяване, знаят възможните ползи от напитките, съдържащи циклодекстрини, специално създадени за поддържане удължено бързо освобождаване на енергия, с по-стабилно ниво на гликемия и без да остава твърде дълго в стомаха, нито забавена чревна абсорбция, което често води до стомашно-чревни нарушения като подуване, метеоризъм, гадене или осмотична диария. Заедно с бързото енергийно действие, предизвикано от циклодекстрините, ENERGAN® съдържа смес от основни аминокиселини от ферментационната ферментация на Kyowa Quality® с растителна ферментация.

Това са основните градивни елементи, подпомагащи незабавния протеинов синтез, предпочитани и подчертани след тренировъчния стимул, благодарение на тяхната много бърза бионаличност, без никаква нужда от храносмилателна ангажираност, която да изисква пълни протеини. В такъв точен момент за организма, какъвто е периодът на мускулна стимулация по време на тренировка, за по-нататъшно насърчаване на максимална клетъчна хидратация, ние включихме Sustamine®, l-аланил-l-глутамин дипептид, характеризиращ се с много висока разтворимост и много по-висока стабилност от неговата свободна форма, която бързо се разгражда в амоний, когато се постави в разтвор и е трудно разтворима. Нещо повече, когато Sustamine® е под формата на дипептид, той се усвоява много по-лесно, благоприятства се от специфично селективни носители (PEPT1) и от по-ниски енергийни разходи, гарантирайки определено по-добра бионаличност и по този начин представлява не само ценна „хранителна стойност“ елемент за ентероколит или към имунната система, но представящ по-голяма бионаличност за мускулите, като по този начин осигурява клетъчна хидратация, с последващо увеличаване на абсорбцията на вода и електролити на клетъчно ниво, като по този начин подкрепя максималния потенциал на клетъчната анаболна среда заедно с влиянието, което тази „полуесенциална“ аминокиселина предлага на протеиновия синтез.

Аминокиселинната смес ENERGAN ® съдържа L-цитрулин (Kyowa Quality®), несъществена аминокиселина, която играе важна роля във вазодилатацията, като следователно подобрява еластичността на кръвоносните съдове благодарение на повишаване на серумните концентрации на аргинин и азотен оксид, е по-висок от самия аргинин, подложен на интензивен метаболизъм в червата и черния дроб, за да намали значително абсорбцията. Това води до голямо препитание на кръвния поток към мускулите, участващи в тренировката, като се има предвид, че цитрулинът също играе важна роля в борбата с мускулната умора, позволявайки както директно подобряване на трофичните способности, поддържащи мускула, така и благоприятстващо елиминирането на катаболитите, получени от мускулната дейност.

В неподражаемия системен биохимичен контекст, предизвикан от мускулни контракции и възможността за бързо осигуряване на мускулите с всичко необходимо за възстановяване, присъствието на креатин монохидрат (Creapure ®, най-разтворимият и най-висококачествен креатин монохидрат на пазара) е добавена стойност към голямо значение в обучението и в мускулната подкрепа, гарантирана от обширна научна литература. Основната функция на креатина в мускулите е да свързва високоенергийни фосфатни групи благодарение на ензимите на креатин киназата (CPK), превръщайки се във фосфокреатин, способен да отделя фосфати в ADP, като доставя енергия, поддържаща ADP при кратки и интензивни мускулни натоварвания, характерни за силовите и силови спортове , като по този начин осигурява допълнителни фосфати и увеличава контрактилната сила.

В контекста на мускулната реконструкция, заедно с подпомагането на тренировката, креатинът е в състояние да увеличи и вътреклетъчната хидратация поради своите осмотични свойства, които клетките идентифицират като вода. По този начин креатинът е в състояние допълнително да засили хипертрофирания ефект на тренировката и цялата комбинация от ценни елементи, съдържащи се в ENERGAN®, именно благодарение на скока в хидратацията и обема на клетките, с повишен синтез на мускулни протеини и – косвено при увеличаване на контрактилната сила, съответстваща на по-голямо механично напрежение върху мускулното влакно – основният стимул за търсещите мускулна хипертрофия.

За да се насърчи максимална клетъчна хидратация и по този начин нейното позициониране към анаболизъм, Glycerol беше добавен под формата на GlycerolMax®, силно бионалична версия, базирана на 65% глицерол и 35% силиций, много по-стабилна и диспергируема във вода от предишната версия на моностеарат. По този начин, когато се приема през устата, GlycerolMax® се абсорбира бързо по време на тренировки и се разпределя през вътреклетъчните кухини, увеличавайки наличността на течности в кръвта и мускулните тъкани, като по този начин се бори с дехидратацията по време на интензивни упражнения, подобрявайки и удължавайки ефективността на усилието и мускулното изпомпване благодарение до увеличаване на плазмения обем. За конкретни резултати, факторът „тренировка“ трябва да бъде максимално увеличен, заедно с наличието на поддържащи аспекти като WATTS’UP®, флавоноид, получен от сладък портокал, способен да поддържа максимален добив. WATTS’UP® излиза на преден план благодарение на тройното си действие, подходящо за всички видове спортове, от сила до издръжливост, благодарение на способността му да прави митохондриите – нашата „клетъчна електроцентрала“ – по-ефективни, генерирайки повишени АТФ при постоянен кислород.

При тренировки това води до по-голяма аеробна устойчивост, но и до допълнителна анаеробна сила, която може бързо да се възприеме по време на натоварване, всички подкрепени от клинични проучвания в престижното научно списание (Маастрихт, Холандия, 5 януари 2018 г. – Журнал по спортна наука и медицина).

Напитка, която трябва да се консумира по време на тренировка, също трябва да служи за основната цел на хидратацията. ENERGAN® постига това чрез комбиниране на множество елементи с висока хидратираща способност, с присъствието на прахообразна кокосова вода, истински „басейн от електролити“ с много висока бионаличност за нашето тяло. Кокосовата вода на прах осигурява изключително биодостъпна защита срещу дехидратация, благодарение на наличието на минерални соли като магнезий, калий и калций, които по този начин благоприятстват максималната хидратация на тялото по време на физическа активност, като същевременно поддържат организма в моменти на интензивно натоварване и високо изпотяване, без да причинява стомашно-чревен дискомфорт.

Ако търсите мощен и доверен съюзник за постигане на вашите цели, ENERGAN ® е най-добрият избор, предлаган в момента на пазара, от спортисти за най-взискателните спортисти.

НАЧИН НА ПРИЕМ

Разтворете 41.5 грама от пудрата Energan в около 200-250 мл шейкър и след около 20-тата минута на вашата тренировка започнете неговия прием, до края на самата тренировка. Така разпределете консумацията, че тя да е на равни интервали.

ВИДЕО – ОТ САМИЯТ FLEX LEWIS:

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Допълнителна информация

Вкусове

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ENERGAN – ИНТРА-УЪРКАУТ ПРОДУКТ“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории