fbpx

EXTREME OMEGA – NATROL

Ревю на Белчо Христов

EXTREME OMEGA – NATROL

29.99 лв.

Extreme Omega от 1200 mg на Natrol поддържа доброто здраве на сърдечно-съдовата система и ставите, подобрява познавателните функции на мозъка и балансира настроението – всичко това благодарение на висококачественото рибено масло, съдържащо се в този продукт на Natrol.

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

Приемът на Екстрийм Омега на Natrol съдейства за поддържане на добро здраве на сърдечно-съдовата система и ставите, подобрява познавателните възможности на мозъка и балансира нивата на настроението. Тези негови свойства се дължат на висококачественото рибено масло, което се съдържа в продуктовия състав. Притежаваща свеж натурален вкус на лимон, дневната доза Natrol Extreme Omega осигурява здравословна комбинация от 646 mg EPA и 430 mg DHA – мастни киселини с незаменим принос в поддържането на здравословен баланс в организма.
Ежедневният прием на омега-3 мастни киселини е жизненонеобходим за нормалното функциониране на целия организъм.

Основната им функция се състои в редуциране нивата на триглицеридите, като по този начин те оказват мощна протекция на цялата сърдечно-съдова система. Тяхното набавяне успешно може да се осигури чрез приемането на Natrol Extreme Omega, чието съдържание е базирано на мастните киселини в рибеното масло. Научни изследвания единодушно установяват богатото наличие на омега-3 мастни киселини именно във високо пречистеното рибено масло. Използваният от Natrol технологичен процес на производство осигурява максимално висока чистота на крайния продукт, върхово качество и елиминиране на всякакви следи от пестициди, хлорни съединения и тежки метали.

  • съдейства за нормалната дейност на сърдечно-съдовата система
  • активно участва в регулирането на кръвното налягане
  • подпомага превенцията от развиване на сърдечно-съдови заболявания
  • поддържа целостта, здравината и правилното функциониране на ставите
  • препоръчителната доза за еднократен прием съдържа 2,400mg омега-3 мастни киселини от пречистено рибено масло

Начин на употреба: Приемайте по 1 гел-капсула два пъти дневно, по време на хранене.

Компания

Natrol

Допълнителна информация

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „EXTREME OMEGA – NATROL“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории