Ново зареждане на продукти Yamamoto Nutrition в раздел Онлайн магазин! Топ качество на страхотни цени!

FERRO FOSFOLIPIDICO – YAMAMOTO RESEARCH

Ревю на Белчо Христов

FERRO FOSFOLIPIDICO – YAMAMOTO RESEARCH

26.99 лв.

Ferro Fosfolipidico е хранителна добавка, осигуряваща 30 mg на дневна доза микрокапсули LIPOFER ™. Желязото допринася за нормалното образуване на червени кръвни клетки и хемоглобин и за нормалния транспорт на кислород в тялото. Продуктът е  obogaten с добавка на витамин С, който увеличава усвояването на желязо.

Склад №: 2409089 | Партида: 021A135 | Срок на годност: 07/2024

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Ferro Fosfolipidico е хранителна добавка, осигуряваща 30 mg дневна доза от микрокапсулирано липозомно желязо LIPOFERTM микрокапсули. Желязото допринася за нормалното образуване на червени кръвни клетки и хемоглобин * и за нормален кислороден транспорт в организма.

Продуктът се допълва с добавяне на витамин С, което увеличава абсорбцията на желязо. Анемията е състояние, което е резултат от намаляване на концентрацията на хемоглобина в кръвта. според последните данни от световната здравна организация има липса на хемоглобин до жителите на нашата планета и до 700 милиона се определят като „сериозно болни“.

Aнемия може да се появи в случай на повишено усилие или влошаване на спортните дейности, намалена чревна абсорбция, стареене, бременност, кърмене, генетични или хронични заболявания, дефицит на витамин B12 от желязо или фолиева киселина.

Приемайте по 1 капсула дневно.

Ниското ниво на желязо в кръвта води до влошаване на производството на червени кръвни клетки. няколко червени кръвни клетки ще причинят по-лошо окисляване на всяко тяло, мускул и клетка. обменът на кислород и въглероден диоксид (отпадъчни газове от клетъчен метаболизъм) не може да бъде адекватно ефективен без достатъчно червени кръвни клетки.

При симптоми на недостиг на желязо включват:

  • обща умора
  • чувство на слабост
  • студени крайници
  • отслабена имунна система
  • нестабилност на ноктите и косата
  • промени в настроението
  • психическа умора, свързана с трудността на концентрацията.

Всички тези симптоми се отнасят до факта, че тялото няма достатъчно желязо, за да произвежда хемоглобин, който пренася кислород в основните, жизненоважни органи. при деца този недостатък може да доведе до обучение на трудности и значителна липса на внимание (добавяне на внимание).

Този дефицит се отнася предимно за жени с детероден потенциал, загубата на желязо по време на менструация или по време на бременност може да достигне до 25 % от оптималното ниво.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “FERRO FOSFOLIPIDICO – YAMAMOTO RESEARCH”