fbpx

FLEX FORMULA – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов

FLEX FORMULA – YAMAMOTO NUTRITION

36.99 лв.

Flex FORMULA е комплексна формула от 4 съставки, предназначени главно за подпомагане на физиологичното образуване на съединителна тъкан (чрез минарала манган) и за благоприятна съвместна функционалност (на ставите (чрез Boswellia). Продуктът съдържа добре известния и широко използван глюкозамин сулфат и хондроитин сулфат, които са основните стълбове на тази страхотна бленда съставки.

Налично

Описание

Flex FORMULA е комплексна формула от 4 съставки, предназначени главно за подпомагане на физиологичното образуване на съединителна тъкан (чрез минарала манган) и за благоприятна съвместна функционалност (на ставите (чрез Boswellia). Продуктът съдържа добре известния и широко използван глюкозамин сулфат и хондроитин сулфат, които са основните стълбове на тази страхотна бленда съставки. Приемайте по 2 таблетки след хранене.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto е японска компания за хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „FLEX FORMULA – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории