FLOGORIN – КУРКУМА, БОСВЕЛИЯ & ДЖИНДЖИФИЛ

Ревю на Белчо Христов

FLOGORIN – КУРКУМА, БОСВЕЛИЯ & ДЖИНДЖИФИЛ

45.00 лв.

Flogorin ® е хранителна добавка на основата на куркуминоиди, босвелия и джинджифил с много висока бионаличност, действаща в синергия и допринасяща заедно за решителното подобряване на функционалността на ставите и физиологичната подвижност.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Flogorin ® е хранителна добавка на основата на куркуминоиди, босвелия и джинджифил с много висока бионаличност, действаща в синергия и допринасяща заедно за решителното подобряване на функционалността на ставите и физиологичната подвижност.

Flogorin ® е хранителна добавка на основата на куркуминоиди, босвелия и джинджифил с много висока бионаличност, действаща в синергия и допринасяща заедно за решителното подобряване на функционалността на ставите и физиологичната подвижност. Коренището на куркума е изследвано в световен мащаб през последното десетилетие заради многобройните и потвърдени ставни функции.

Многобройни авторитетни проучвания подчертават активността на коренищата на куркума върху ставната система. Куркуминоидите са в основата на това противовъзпалително действие, което води до използването на растението от тези, които искат да допринесат за функцията на ставите. Flogorin ® съдържа специално известната и най-изучаваната версия „Curcugreen ™ BCM-95 ®“, получена чрез определен процес на екстракция, който включва групата на куркуминоидите, присъстващи в корена и етеричните масла, включително (Ar) -Турмерон.

Числото „95“, което характеризира патента „Curcugreen ™ BCM-95 ®“, се отнася до степента на стандартизация до 95% от комплекса куркуминоидно-етерични масла, което позволява уникална абсорбция и синергия на действие, което демонстрира изключителна бионаличност от 7 до 9 пъти по-висока от тази на най-разпространените екстракти от куркума при 95% стандартизация.

Това вещество има досие от над 50 клинични проучвания и уникално 15-годишно наблюдение за контрол на безопасността на качеството. Куркумата в този продукт е без ГМО и без никакви помощни вещества или изкуствени оцветители. Като 100% без глутен,

Flogorin ® не съдържа дрожди, нишестета, млечни продукти и соя. Смолата от босвелия насърчава функцията на ставите и противодейства на локализираните състояния на напрежение. Смола от дъвка, богата на киселини, тетрациклични киселини и полизахариди, се извлича от Boswellia, допринасяйки за функционалността на ставите. Flogorin ® съдържа силно бионалична версия на Boswellia, патента Biosfered, BosLiQ ®, силно бионаличен течен екстракт с уникални характеристики в сравнение с други подобни форми, характеризиращ се с наличието на киселини и техните естери и с наличието на големи количества AKBA.

Джинджифиловото коренище под формата на сух екстракт, титруван до 5% в гингероли, допълнително благоприятства функцията на ставите, противодействайки на локализираните състояния на напрежение. Основните съставки на етеричното масло са сесквитерпеновите въглеводороди (отговорни за типичния аромат). Известен със своя остър вкус, джинджифилът е изследван през последните десетилетия и заради своите анти-гадене и храносмилателни характеристики. Съвместното и синергично приложение на тези три природни елемента във Flogorin ® значително допринася за нормалната функция на ставите.

Компания

Yamamoto Research

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „FLOGORIN – КУРКУМА, БОСВЕЛИЯ & ДЖИНДЖИФИЛ“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории