fbpx

ФОРМУЛА ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ – BIOHERBA

Ревю на Белчо Христов

ФОРМУЛА ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ – BIOHERBA

14.99 лв.

Семената на лена имат очистително, втечняващо секретите и противовъзпалително действие. Препоръчват се при запек (констипация). Има благоприятен ефект при възпалителни заболявания на дихателните пътища (суха кашлица, бронхиален катар), при заболяване на пикочните пътища.

Налично за онлайн поръчка, както и във физическият магазин на компанията.

Описание

Комплексна формула за подкрепа на нормално кръвно налягане от Биохерба. Състав: екстракт от гроздови семена (Vitis Vinifera), екстракт от глог лист и цвят (Crataegus Laevigata).

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, приемайте една капсула с вода. Начин на употреба: Продуктът спомага за поддържане на здравословно артериално налягане.

Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.

Съдържание на една капсула: Екстракт от гроздови семена (Vitis Vinifera) 160мг, Екстракт от Глог лист и цвят(Crataegus Laevigata) 160мг

Съдържание на дневна доза: Екстракт от гроздови семена (Vitis Vinifera) 160мг, Екстракт от Глог лист и цвят(Crataegus Laevigata) 160мг

Други съставки: Желатин.

Хранителната стойност на хранителна добавка: 14 ккал / 100гр

Компания

Bioherba

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ФОРМУЛА ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ – BIOHERBA“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории