ГЕЙНЪР ЗА ПОКАЧВАНЕ НА ТЕГЛО

Ревю на Белчо Христов

ГЕЙНЪР ЗА ПОКАЧВАНЕ НА ТЕГЛО

58.00 лв.99.00 лв.

Gainer High Protein е хранителна добавка, способна да осигури високи дози макронутриенти (протеин, въглехидрати и мазнини), с добавен за максимално възстановяване L-глутамин, креатин монохидрат и L-аргинин.

 
Изчистване
Получи 20% отстъпка
при поръчки над 100лв.
-20%

Описание

Gainer High Protein на Оne Protein успява да осигури за 100 грама продукт:

 • 29 грама протеин
 • 2.5 грама L-глутамин
 • 2.5 грама креатин монохидрат
 • 2.5 грама L-аргинин

Протеиновият компонент на Gainer High Protein се състои от суроватъчен протеинов концентрат (WPC). Суроватъчният протеин или просто суроватъчният протеин (WP) е резултат от преработката на изолат от млечен протеин, т.е. течната част, която остава след коагулацията на млякото за производството на сирене.

Суроватъчният протеин се състои от различни протеинови фракции, всяка от които има определени предимства. Обикновено суроватъчните протеини са смес от ß-лактоглобулини, a-лакталбумин, серумен албумин и други незначителни фракции.

ß-лактоглобулини

Този вид протеин е основният суроватъчен протеин в кравето мляко. Всъщност той представлява 60% от суроватъчния протеин на кравето мляко. Ss-лактоглобулините имат висока хранителна стойност и денатурират и се утаяват при високи температури.

а-лакталбумин

Този протеин присъства в отлични количества в кравето мляко, но по-нисък от ß-лактоглобулините. Основната характеристика на а-лакталбумина е тази, че е регулаторен протеин на лактозната синтеза. Той е по-устойчив на термична денатурация от ß-лактоглобулините и има висока хранителна стойност.

Суроватъчните протеини имат някои свойства, които ги отличават от другите протеини:

 • те могат да бъдат определени като пълноценни протеини par excellence. Казва се, че протеинът е пълноценен, когато са налице минималните количества аминокиселини.
 • те са бързи протеини
 • суроватъчният протеин е известен със своите бързо абсорбиращи свойства
 • те имат най-висока биологична стойност (BV) в сравнение с всички други протеинови източници
 • суроватъчният протеин има химичен резултат, подобен на този на референтните яйчни протеини
 • суроватъчният протеин, яйчният протеин и месният протеин имат рейтинг на белтъчна ефективност (PER) над 3.0
 • суроватъчен протеин, яйчен протеин и казеинов протеин имат PDCAAS стойност, еквивалентна на 1.0

Gainer High Protein осигурява 2,.5 грама L-глутамин на порция. Глутаминът е основна аминокиселина за нашето тяло, поради което е една от най-разпространените в организма. Около 60% от скелетните мускули са съставени от глутамин и това е първият елемент, който има тенденция да променя нивото си влошено по време на най-интензивните тренировки. Като аминокиселина, тя несъмнено допринася, заедно с протеините, за синтеза на протеини и противодейства на мускулния катаболизъм. Креатин монохидратът е подходящ за възрастни и спортисти, които извършват физически дейности, които изискват интензивни мускулни усилия.

Всъщност, креатинът увеличава физическото представяне в случай на повтарящи се, интензивни и краткотрайни дейности. На всеки 100 грама Gainer High Protein, се предоставят 2.5 грама креатин монохидрат. И накрая Gainer High Protein осигурява 2.5 грама L-аргинин за всеки 100 грама продукт. Аргининът не е една от основните аминокиселини (тези, които тялото не е в състояние да произведе), но неговият синтез от растящия организъм не е достатъчен, за да покрие нуждите му. Поради тази причина аргининът се определя като полу-незаменима аминокиселина. Аргининът играе основна роля в синтеза на креатин, следователно в производството на енергия. Освен това, аргининът е предшественик на азотния оксид.

НАЧИН НА ПРИЕМ: премайте по 1 доза (50 грама пудра = 3 мерителни черпачета) разтворена във вода, 10 до 15 минути след тежка физическа дейност. Или ако денят ви го изисква и имате нужда, в почивен ден (нетренировъчен) приемете същото количество.

Компания

One Protein

Допълнителна информация

Разфасовка

,

Вкусове

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ГЕЙНЪР ЗА ПОКАЧВАНЕ НА ТЕГЛО“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории