GINSENG – КОРЕЙСКИ ЖЕН-ШЕН

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

GINSENG – КОРЕЙСКИ ЖЕН-ШЕН

32.99 лв.

Жен-шенът е хранителна добавка, която осигурява 250 mg Panax ginseng CA Mey на таблетка и със титрирани до 15% в гинзеноиди (37.5 mg) на таблетка. 

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Yamamoto ® Research представя своят прочит за жен-шен! Жен-шенът е хранителна добавка, която осигурява 250 mg Panax ginseng CA Mey на таблетка и със титрирани до 15% в гинзеноиди (37.5 mg) на таблетка. Корейският женшен (Panax ginseng CA Mey) има освен интересно антиоксидантно действие, но също така и добре документиран тонизиращо-адаптогенен ефект, подпомагащ облекчаването на ситуации на физическа и психическа умора, подходящ например за тези, които се оплакват от период на преумора или за тези, които практикуват физическа активност, или за тези, които са изправени пред период на стрес.

Известен в западните страни с името Женшен, женшенът Panax е тревисто растение от семейство Araliaceae и е от азиатски произход.

Името женшен произлиза от китайския Jen-chen, което означава „подобен на човека“ или „малък човек“ и това напомня антропоморфната форма на корена. Действието на женшен е многократно, но по-кратко може да се определи като адаптогенно растение, способно да упражнява неспецифично действие върху физиологичните процеси в организма в резултат на повишаване на физическата устойчивост срещу стрес от околната среда и срещу външни или вътрешни фактори.

Компания

Yamamoto Research

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „GINSENG – КОРЕЙСКИ ЖЕН-ШЕН“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории