fbpx

GLUCOSAMINE, HYALURONIC ACID & MSM – NATROL

Ревю на Белчо Христов

GLUCOSAMINE, HYALURONIC ACID & MSM – NATROL

40.99 лв.

Глюкозамин, хиалуронова киселина и МСМ е най- мощният комплекс срещу болки в ставите. Осигурява гъвкавост, здравина и комфорт, възстановява хрущялната тъкан, забавя процесите на стареене и е подходящ при артроза.

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

Glucosamine, Hyaluronic Acid & MSM е комплексна мощна формула с доказан ефект. Тя се грижи за доброто състояние, в това число еластичността и комфорта на сухожилията и ставите. Като основен компонент на хрущялната тъкан тя ефективно се бори с възпалителните процеси.

Хиалуроновата киселина по естествен начин стимулира производството на междуставна (синовиална) течност от организма. Тя действа благоприятно на кожата и ставите, изгражда съединителната тъкан. Като основен компонент на хрущялната тъкан тя ефективно се бори с възпалителните процеси. Хиалуроновата киселина съдържаща се в продукта има произход, сходен с човешкия.

Метилсулфонилметанът (МСМ) съдейства за формирането на съединителната тъкан в двигателната система и за намаляване дискомфорта и болките в ставите. Той участва в синтеза на кератин, колаген и еластин – важни компоненти в човешкия организъм, които осигуряват гъвкавост на ставите.

Глюкозаминът основно подпомага формиране и възобновяване на хрущялната тъкан. В естествено състояние се среща във водорасли. В комбинация трите съставки допринасят за по-добро състояние на организма, като подсилват опорно-двигателния апарат, регенерират проблемните участъци на хрущялната тъкан, допринасят за синтеза на междуставна течност и възстановяват ставите. За производството на продукта Хиалуронова киселина/ МСМ/Глюкозамин са използвани само натурални съставки. Начин на употреба: приемайте по 1 капсула, три пъти дневно, по време на хранене.

Компания

Natrol

Допълнителна информация

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „GLUCOSAMINE, HYALURONIC ACID & MSM – NATROL“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории