fbpx

GLUCOSAMINE & MSM & CHONDROITINE – NATROL

Ревю на Белчо Христов

GLUCOSAMINE & MSM & CHONDROITINE – NATROL

53.99 лв.

Най-добрият начин да поддържате ставите си здрави, е като изберете Глюкозамин Хондроитин MSM на Natrol. Той съчетава три от най-мощните, клинично тествани съставки, които влияят на здравето, като осигуряват необходимата гъвкавост, здравина и комфорт.

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

Формулата на Natrol Глюкозамин / Хондроитин / МСМ действа върху различни проблеми със ставите, ставните връзки и междуставната течност. В комбинация трите елемента създават ефективна защита на всяка свързваща част от човешкия организъм.

– Три от най-мощните съставки за здрави стави

– Осигурява гъвкавост, здравина и комфорт

– Възстановява хрущялната тъкан

– Подходящ за активно спортуващи

– Подпомага производството на междуставна течност

– Поддържа еластичността на съединителната тъкан

Глюкозаминът играе изключително важна роля в изграждането на хрущялната тъкан. Съдържанието му се добива от твърдата част на черупката на миди, раци и други организми. Хондроитин – благодарение на високото молекулярно ниво в състава си спомага подобряване на еластичността в ставите. Съдържа се в перка от акула. МСМ (метилсулфонилметан) – участва в производството на ензими и антитела, както и в структурата на съединителната тъкан. Той е хранителен източник на сяра и участва във формирането на кератин, колаген и еластин. Те осигуряват гъвкавост и сила на костите, ставите, кожата, косата и ноктите. Извлича се от дървесен лигнин.

Glucosamine & Chondroitin & MSM действа болкоуспокояващо и противовъзпалително. Използва се в борба с артритa и възстановява ставния хрущял. Приемайте по 1 таблетка 3 пъти дневно с храна.

Компания

Natrol

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „GLUCOSAMINE & MSM & CHONDROITINE – NATROL“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории