fbpx

GLUCOSAMINE & OMEGA-3 – NATROL

Ревю на Белчо Христов

GLUCOSAMINE & OMEGA-3 – NATROL

40.49 лв.

Комплексът Глюкозамин с Омега-3 на Natrol е мощна комбинация срещу болки в ставите. Доказано е, че глюкозаминовите добавки помагат за храненето на хрущялната тъкан, а Омега-3 комплексът облекчава възникналата болка, докато полагате вашите грижи за ставите. Продуктът е с патент!

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

Glucosamine Omega-3 е мощна комбинация между глюкозамин и омега 3 мастни киселини , която подпомага здравето на ставите и сухожилията.

– Облекчава дискомфорта в ставите и мускулите

– Намалява възпалителните процеси в ставите

– Стмулира производството на колаген и еластин

– За оптимално ставно здраве

– Високо съдържание на глюкозамин в доза

– Най-добро съотношение на EPA и DHA мастни киселини

– Осигурява гъвкавост, здравина и комфорт

Глюкозаминът е натурален продукт , който се съдържа в нашите хрущяли и в черупките на някои миди и раци. Глюкозаминът , намиращ се в черупките на миди може да се абсорбира много добре от нашето тяло като в същото време подпомага регенерирането и възстановяването на хрущялна тъкан.

Омега 3 мастни киселини са считани за основни мастни киселини и са неразделна част от метаболизма на тялото , тъй като са необходими за нормалната работа на тялото. Есенциалните мастни киселини DHA и EPA не могат да се произвеждат от тялото , за това е нужно да си ги набавяме чрез различни храни и хранителни добавки. Natrol Glucosamine Omega 3 съдържа комбинация от EPA и DHA мастни киселини в оптимални дози.

Доверете се на Glucosamine Omega-3 за оптимално здраве на Вашите стави и хрущяли. Приемайте по 1 драже 3 пъти дневно, с храната.

Компания

Natrol

Допълнителна информация

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „GLUCOSAMINE & OMEGA-3 – NATROL“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории