GLUCOVIT – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов

GLUCOVIT – YAMAMOTO NUTRITION

39.00 лв.

Yamamoto ® Research – Glucovit ® е хранителна добавка на базата изцяло на растителни екстракти при диабет и проблемни състояния. Екстрактът от берберис допринася за редовното функциониране на сърдечно-съдовата система, докато горчивият пъпеш подпомага въглехидратния метаболизъм. Гинемата в състава на Glucovit играе роля за контролиране на чувството за глад и поддържане на липидния метаболизъм. Горчивият пъпеш допринася за физиологичното артериално налягане, а берберисът, момордиката и канелата спомагат за поддържането на редовен чревен транзит както и за постоянни нива на кръвна захар. 

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Поддържането на кръвната глюкоза под контрол е от съществено значение за здравето, тъй като твърде високите нива водят до наддаване на тегло с течение на времето, до специфична форма на увреждане, причинено от реакцията на глюкозата с протеини. т.е. гликация и разстройства, свързани с инсулинова резистентност, които могат да отворят вратата към сериозни заболявания като артериосклероза и сърдечно-съдови инциденти.

Когато правилното хранене и здравословната физическа активност не са достатъчни, природата все още може да се притече на помощ с активните фитоекстракти, съдържащи се в Glucovit. Тази хранителна добавка използва синергията на ефективни естествени хипогликемични средства като Берберин, Горчив пъпеш, Гинема Силвестър и Канела. Приемайте всеки ден преди или по време на закуската по 2 капсулки Glucovit.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „GLUCOVIT – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории