fbpx

GLUTAMINE – MUSCLETECH

Ревю на Белчо Христов

GLUTAMINE – MUSCLETECH

54.99 лв.

Глутамина е най-изобилстващата неесенциална аминокиселина в тялото ви – повече от 20% от всички циркулиращи аминокиселини в тялото ви са глутамин. Вашите мускули са с особено високо съдържание на глутамин, което го прави изключително важен за мускулния метаболизъм. Когато тренирате усилено, вашите мускули могат да загубят до 50% от техните запаси от глутамин, така че трябва да ги попълните бързо!

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

Глутаминът помага на тялото ви за контрола на катаболизма, като изпълнява ролята на  свободен азотен донор, за да помогне на мускулите ви да изградят останалите аминокиселини, от които се нуждаят, за да се възстановят бързо. Глутаминът е от ключово значение за оптималния клетъчен обем, попълването на гликогеновите депа и синтеза на протеини.

Начин на употреба: смесете 1 доза (1 лъжичка) с 200-250 мл вода или любимата ви спортна напитка и консумирахте 1 до 2 пъти дневно. За оптимални резултати приемайте 2 дози (2 лъжички) ежедневно. В тренировъчни дни всемайте 1 доза 45-60 мин преди тренировка и 1 доза 15-30 мин след тренировка. Продуктът е в един вид разфасовка – 300 грама и съдържа 60 дози.

Компания

Muscletech

Допълнителна информация

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „GLUTAMINE – MUSCLETECH“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории