GLUTAMINE PRO (L-ГЛУТАМИН) – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов

GLUTAMINE PRO (L-ГЛУТАМИН) – YAMAMOTO NUTRITION

55.00 лв.

Glutamine PRO Kyowa ® Quality е хранителна добавка глутамин, подходяща за спортисти, които предприемат интензивни физически дейности.

Глутаминът е най-богатата аминокиселина в кръвта. Глутаминът е от съществено значение в определени ситуации, включително напрегнато упражнение, когато тялото не може да отговори на нуждите си чрез синтезиране на глутамин.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Glutamine PRO Kyowa® Quality е хранителна добавка глутамин, подходяща за спортисти, които предприемат интензивни физически дейности. Глутаминът е най-богатата аминокиселина в кръвта. Глутаминът е от съществено значение в определени ситуации, включително напрегнато упражнение, когато тялото не може да отговори на нуждите си чрез синтезиране на глутамин.

Марката Kyowa Quality (KQ) е съставена от широка гама ултра-чисти аминокиселини и сродни съединения, предоставени от Kyowa Hakko BIO Co. LTD., Световен лидер с над 60 годишен опит и репутация за стриктно осигуряване на качеството. С иновативната си ферментационна технология, развита през годините.

Kyowa® се превърна в надежден пионер в областта на здравеопазването. KQ осигурява постоянно чисти продукти, изграждащи се на 60 години опит Kyowa®. Осигуряването на качеството е ядрото на марката KQ.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „GLUTAMINE PRO (L-ГЛУТАМИН) – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории