GLYCOGEN – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

GLYCOGEN – YAMAMOTO NUTRITION

48.99 лв.

Glycogen е хранителна добавка с високо съдържание на цикличен декстрин, кокосова вода, калий, флавоноиди и магнезий. Използвайте за интензивни и/или продължителни тренировки, които изискват повече мускулна издръжливост и намаляват гликогена в мускулите и предизвикват интензивно потене. Високо разклоненият цикличен декстрин е високо разтворим въглехидрат, който се метаболизира от човешкото тяло.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Glycogen е хранителна добавка с високо съдържание на цикличен декстрин, кокосова вода, калий, флавоноиди и магнезий. Използвайте за интензивни и/или продължителни тренировки, които изискват повече мускулна издръжливост и намаляват гликогена в мускулите и предизвикват интензивно потене. Високо разклоненият цикличен декстрин е високо разтворим въглехидрат, който се метаболизира от човешкото тяло.

След интензивни и/или продължителни тренировки, с мускулна умора и изчерпване на гликогенните запаси в скелетните мускули, метаболизираните въглехидрати допринасят за възстановяването на нормалната мускулна функция, т.е. свиването (вижте Указания). Освен това калият и магнезият допринасят за нормалната мускулна функция; магнезий допринася за електролитния баланс и за намаляване на умората и умората. Най-взискателният спортист добре познава стойността на ефективна хранителна добавка, комбинирана с ежедневния си щателен хранителен прием, а в последно време храненето и добавките, насочени към „preworkout“, което е преди, по време и след тренировката, се превърнаха в една от най-горещите теми , „Критичният“ момент за подготовката за изпълнението и последващото възстановяване.

В това отношение напитките „Intraworkout“ стават все по-важни и по-често използвани. Допреди няколко години те имаха твърде голяма вероятност да претоварят храносмилателния организъм, като отнемат ценна кръв от мускулите, често причинявайки стомашно-чревни смущения или спадане на кръвната глюкоза, което води до очевидни отрицателни ефекти върху тренировката. Новата концепция за напитка вътре в напитката е преодоляла всички тези фактори, позволявайки на бодибилдърите, бойци, кросфитъри, както и други спортисти с издръжливост да се възползват от разликата, която ефективната добавка от скъпоценни елементи може да направи.

Yamamoto Nutrition е нововъведение в Европа за този вид добавка за подкрепа преди и след извършване на изпълнението с пускането на специални и специфични елементи като циклодекстрини или различни форми на хидролизат (Peptpro и Amizat) или Алани-1-глутамин (Sustamine) и днес Друга нова добавка „intraworkout“, базирана на силно разклонени циклодекстрини (Cluster Dextrins) с добавяне на портокалови флавоноиди (Watt’s up), прах от кокосова вода, цитрат магнезий, калий и натриев хлорид. Циклодекстрините сега са най-новаторската форма на въглехидратите, които трябва да се вземат по време на и / или след тренировка, специални глюкозни полимери, получени от реакцията между амилопектин и специфичен ензим, образувайки глюкозен полимер със специална циклична структура, средно молекулно тегло 160 000 Da, много ниска осмоларност, която благоприятства много бързото изпразване на стомаха и равномерно усвояване от червата, което след това постепенно освобождава „готовата за използване“ енергия, всички в полза на спортистите, които търсят истинска подкрепа, ефективно възстановяване.

Циклодекстрините са ново поколение въглехидрати, които са по-разтворими и по-бързо абсорбирани от всеки друг източник, като малтодекстрин и декстроза. Те имат допълнителното предимство да осигуряват по-постоянна енергийна поддръжка с течение на времето, без шпайкове и свързаните с тях „гликемични“ катастрофи и без прекомерно повишаване на нивата на инсулина. Този проблем, заедно с границите, произтичащи от стомашно-чревни смущения, често са били голям ограничаващ фактор при използването на въглехидрати по време на тренировка.

Това вече не е така, благодарение на всички тези характеристики, всеки спортист, който се занимава с особено интензивно обучение с продължителен период от време, ще се възползва от циклодекстрините, които са създадени специално за поддържане на продължително освобождаване на енергия, по-постоянна кръвна захар нива, без нарушения като подуване, метеоризъм, гадене или осмотична диария Когато се използват като добавка след тренировка, циклодекстрините са ценни елементи, които бързо възстановяват използвания гликоген за по-бързо възстановяване.

Ямамото винаги търси иновативни елементи с доказана ефективност и в GLYCOGEN открихме нещо ново и интересно, което може да се добави към циклодекстрините, а именно WATTS’UP®, флавоноид, получен от сладък портокал. WATTS’UP® излиза на преден план за тройното си действие, което може да бъде оценено във всички видове спортове, от силата до издръжливостта, благодарение на способността му да направи действието на митохондриите „по-ефективно от нашата клетъчна електроцентрала“ повече ATP при постоянни нива на кислород. Тя осигурява по-голяма аеробна издръжливост и по-анаеробна сила, а най-интересното е, че всичко това се подкрепя от клинични проучвания в престижно научно списание (Маастрихт, Холандия, 5 януари 2018 г.).

Изследванията върху този флавоноид показват ясно повишаване на аеробния и анаеробния капацитет / мощност при спортистите, включени в проучването, чрез директно подобрение на митохондриалната активност. Дозата, съдържаща се в единичната част на GLYCOGEN, е достатъчна, за да се възползва от тези положителни ефекти на по-голяма мощност и издръжливост. Watts’up има много висока био-наличност и започва да действа няколко минути след приема, така че намира отлична синергия с бързата активност на циклодекстрините, което позволява максимално мускулно представяне с течение на времето. Прахът от кокосова вода може да се разглежда като истински резервоар на електролити с много висока био-наличност.

Съдържанието на концентрирана минерална сол, включително магнезий, калий и калций, подпомага максималното хидратиране на тялото по време на физическата активност и поддържа тялото по време на интензивни усилия и изпотяване, без да причинява стомашно-чревен дискомфорт. За по-нататъшно подпомагане на най-добрата възможна хидратация на тялото, противодействайки на умората в резултат от прекомерната загуба на течност и появата на спазми, GLYCOGEN съдържа и цитрати на калий, магнезий и натриев хлорид. GLYCOGEN е напитка, която е много ефективна при поддържане на производителността, която трае за средно и дълъг период от време. Осигурява гарантирана здрава електролитна подложка с максимална поносимост и способност за абсорбиране на червата и е подходяща за всички спортисти, включително строители на каросерии, кръстосани монтажисти, бойци и велосипедисти.

Също така се поддава на допълнително комбиниране с други бързо усвояващи се хранителни вещества, като аминокиселини с разклонена верига, есенциални аминокиселини или хидролизирани протеини, за да се стимулира по-нататъшното възстановяване, като се доставя възстановяващ материал на мускулите под стрес или след усилие. Приемайте за най-добри резултати веднага след тренировки по 30 грама от Glycogen.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „GLYCOGEN – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории