GOJI – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

GOJI – YAMAMOTO NUTRITION

14.99 лв.

Годжи всъщност е един от най-богатите плодове на антиоксиданти във света, с много висока стойност „Орач“ и поради тази причина е един от най-високо ценените супер плодове на лекарството против стареене.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Плодчетата Годжи се наричат още „плодове на дълъг живот“ или „плодовете на дълголетието“. Тибетците, които от древни времена оценяват хранителните и здравословните му качества, способни да донесат конкретни ползи за организма, разпространяват ползи на този дар и днес, цял свят го ползва! 

Годжи всъщност е един от най-богатите плодове на антиоксиданти във света, с много висока стойност „Орач“ и поради тази причина е един от най-високо ценените супер плодове на лекарството против стареене. Годжи горски плодове са плодове, произведени от два различни сорта храсти, принадлежащи към семейство Solanaceae (което включва растения като патладжан, тютюн, лют червен дроб, петуния, картоф, домат и много други), а именно Lycium barbarum и Lycium chinense, както местни от Тибет, така и умерени. региони на Китай, въпреки че плодовете на Годжи са много популярни плодове в цяла Азия.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „GOJI – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории