HAIR, SKIN & NAILS – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов

HAIR, SKIN & NAILS – YAMAMOTO NUTRITION

49.00 лв.

Косата, заедно с ноктите и преди всичко кожата, е нещо като огледало на нашето хранително и емоционално състояние. Tова е първият „алармен звънец“, който предава всичко външно, когато сме здрави или нещо не е наред. Когато сме болни, косата ни също страда, става все по-крехка и по-суха, с риск от счупване и изпадане. Не по-малко сериозни и очевидни са нарушения, които могат да засегнат кожата или ноктите.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Косата, заедно с ноктите и преди всичко кожата, е нещо като огледало на нашето хранително и емоционално състояние. Tова е първият „алармен звънец“, който предава всичко външно, когато сме здрави или нещо не е наред. Когато сме болни, косата ни също страда, става все по-крехка и по-суха, с риск от счупване и изпадане. Не по-малко сериозни и очевидни са нарушения, които могат да засегнат кожата или ноктите.

Много фактори могат да подкопаят и овладеят здравето на тези елементи, ако вземем предвид атмосферното замърсяване, използването на прекалено агресивни хигиенни и козметични продукти, „сухо“ снабдяване с хранителни вещества или стареене. Въпреки това, ситуации на психофизичен стрес също имат тежко въздействие; например, с лошо качество или продължителност на съня през нощта, можем да отбележим появата на прословутите тъмни кръгове под очите, кожата става по-суха, бръчките са по-изразени, а косата има тенденция да изпада в по-големи количества.

С промяната на сезоните, когато тялото трябва да се адаптира към промяна в температурата и климата (през последните години все повече и повече внезапно и по-малко постепенно), ноктите са склонни да отслабват, а косата да изчезва по-често (в този случай тя е нормално тяло). процес, и ако не достигне прекомерни нива, все още няма нужда да се притеснявате). Балансирана диета в макро и микроелементи е от съществено значение;

Въпреки това, поради различни причини, може да се окаже, че не сме в състояние постоянно да вземаме всички хранителни вещества, необходими за нашето здраве. В този хранителен ландшафт на естетичната медицина, „нутрацевтик“ – или в този случай „космонавтика“ – са добавени хранителни добавки: това са истински концентрати на витамини, биоактивни елементи, извлечени от растения или плодове, аминокиселини и минерали, които могат да бъдат полезни за външната част на тялото отвътре.

Hair,Skin and Nail SUPERIOR е хранителна добавка с висока плътност на хранителните вещества, разработени за благосъстоянието и защитата на тези елементи, които са нашият „посредник“ – и не само естетически – с външния свят.

Hair,Skin and Nail SUPERIOR е хранителна добавка на витамини, минерали с аминокиселини, хидролизиран колаген, биофлавоноиди, коензим Q10 и бамбуков екстракт. Витамин С допринася за нормалното формиране на колаген за нормална функция на кожата и действа като важен контраст срещу оксидативния стрес.

Наличието на биофлавоноиди, които са комплекс от растителни пигменти с особено благоприятно действие (виж Есперидин), се намират в тясна синергична комбинация с витамин С и допълнително насърчават абсорбцията, осигурявайки важна защита срещу уврежданията, причинени от свободните радикали.

Друга важна функция на биофлавоноидите е укрепване на стените на капилярите, чиято основна задача е да позволят обмен на жизненоважни вещества (кислород и хранене) между кръвта и околните тъкани. Те са допълнителна помощ за колаген, укрепване на матрицата на съединителната тъкан и инхибиране на ензимите, секретирани от белите кръвни клетки, които иначе биха разрушили колагена по време на възпалителни процеси, както и предотвратяване на освобождаването и синтеза на съединения като хистамин, които причиняват възпаление , Биофлавоноидите са вазопротективни биоактивни вещества, които също помагат за предотвратяване на образуването на тромбози, тромбоцитни съсиреци и артериосклеротично образуване на плаки и са полезни в случай на оток, тъй като предотвратяват преминаването на прекомерни течности в тъканите през капилярите.

Цинкът е микроелемент с голяма антиоксидантна подкрепа и се намесва значително, за да поддържа физиологичното здраве на скалпа; широко се използва за поддържане на здрава и еластична кожа и за сила на ноктите.

Биотинът допринася за поддържането на нормална и по-здрава коса и кожа, докато медът допринася за поддържането на нормалната пигментация на кожата и косата.

Присъствието на благороден хидролизиран колаген, с подкрепата на хиалуроновата киселина, е от първостепенно значение за този тип добавка, тъй като колагенът е основният влакнест протеин в кожата. Колагеновите влакна осигуряват инфраструктура за еластин, който поддържа еластичността на кожата, и за хиалуроновата киселина, която запазва влагата, предлагайки по-голяма хидратация и тонус.

Въпреки това, ние знаем, че естественото производство на колаген не остава постоянно с възрастта и вече от 25-годишна възраст започва бавно, но неумолимо намаляване на производството на протеина, което причинява прогресивно отслабване и добиване на структурата на епидермиса. Когато клетките на кожата станат по-малко активни, колагеновата мрежа, която дава твърдост и структура, се разпада и кожата става по-тънка и много по-дехидратирана с появата на бръчки, които стават все по-маркирани. Сякаш „основите“ на скелето на кожата щяха да отстъпят, причинявайки пукнатини.

Дори ноктите са направени от колаген и неговият недостиг причинява отслабване. Самата коса се нуждае от колаген, който, след като се абсорбира, се използва от космените фоликули за производството на кератин, който е необходим за здрава главата на косата. Колагеновите молекули оказват благоприятно овлажняващо и възстановяващо въздействие върху влакната на косата, задържайки водата в косата, предотвратявайки дехидратацията, насърчавайки увеличаването на диаметъра на косата, което го прави видимо пълен и по-дебел.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „HAIR, SKIN & NAILS – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории