СИЛНА ИМУННА ЗАЩИТА (VERSION 1.0) + ПОДАРЪК

Ревю на Белчо Христов

СИЛНА ИМУННА ЗАЩИТА (VERSION 1.0) + ПОДАРЪК

22.00 лв.29.00 лв.

Мощен стратегически съюз между корен от астрагал и екстракти от ехинaцея (патент), с добавени витамин Ц и цинк. Посрещни студените месеци здрав!

22.00 лв.

Налично

29.00 лв.

Налично

Получи 20% отстъпка
при поръчки над 100лв.
-20%

Описание

АСТРАГАЛ

Astragalus е естествена хранителна добавка, която се използва за различни здравословни състояния. Например, той се използва за лечение на обикновена настинка, инфекции на горните дихателни пътища, фибромиалгия и диабет. Някои привърженици на астрагала го използват за възможните му ползи за сърцето. Те твърдят, че може да предпази от сърдечни заболявания. Използва се и за подобряване на общата слабост.

ЕХИНАЦЕЯ, ВИТАМИН Ц & ЦИНК

Imugen с витамин С и цинк допринасят за нормалната функция на имунната система и предпазват клетките от оксидативен стрес. Цинкът допринася за нормалната когнитивна функция, докато витамин С помага за намаляване на умората. Imugen съдържа екстракт от ехинацея (3 различни вида екстракти под формата на Ekina3®), който поддържа естествената защита на тялото и функционалността на дихателните пътища. Ekina3 ®, патентован продукт, се състои от три различни форми на ехинацея: корените и въздушните части на Echinacea purpurea L. Moench, корените и въздушните части на Echinacea pallida Nutt и корените на Echinacea angustifolia DC, които гарантират много по- мощен растителен комплекс.

НАЧИН НА ПРИЕМ

Приемайте двата продукта редовно, без прекъсване в продължение на 2-3 месеца. Сутрин, след сън, на гладно с 200 мл приемете по 1 брой Astragalo и Imugen.

ПОДАРЪК

Когато заявите този стак добавки в рамките на 1 поръчка, ще получите луксозен пил бокс (кутия за таблетки и капсули) Yamamoto Nutrition:

“Акции и Промоции” на “Клубен магазин” BelchoHristov.Com съществува, за да предлага на всички потребители най-високо качество продукти и страхотни подаръци към всяка поръчка. Спазвайте правилни норми на хранене и начин на живот. Ако търсите помощ в тази посока, следете раздел “Клубно членство” в сайта.

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории