ХИДРАТИРАЩИ ЕЛЕКТРОЛИТИ (МАГНЕЗИЙ, КАЛИЙ, ХЛОР И ВИТАМИН Ц) + НУКЛЕОТИДИ RIBODIET®

Ревю на Белчо Христов

ХИДРАТИРАЩИ ЕЛЕКТРОЛИТИ (МАГНЕЗИЙ, КАЛИЙ, ХЛОР И ВИТАМИН Ц) + НУКЛЕОТИДИ RIBODIET®

27.00 лв.

Електролитната формула Hydrazer Recharge е хранителна добавка (под формата на сашета за разтваряне), подходяща за възрастни спортисти, базирана на минерали (магнезий, калий, хлор и цинк), витамин С и нуклеотиди.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Електролитната формула Hydrazer Recharge е хранителна добавка (под формата на сашета за разтваряне), подходяща за възрастни спортисти, базирана на минерали (магнезий, калий, хлор и цинк), витамин С и нуклеотиди. Магнезият допринася за електролитния баланс. Витамин С допринася за поддържането на нормалната функция на имунната система по време и след интензивни физически усилия (благоприятният ефект се получава при дневен прием от 200 mg в допълнение към препоръчителния дневен прием на витамин С). Цинкът допринася за нормалния киселинно-алкален метаболизъм. Витамин С и магнезий също допринасят за умората и намаляването на умората.

Хидратацията е един от най-важните аспекти за насърчаване на максимални резултати във всички спортове. По време на изпълнението се губят важни количества течности и скъпоценни електролити и излагането на тялото на риск от дехидратация и всичките му тежки декомпенсации. Факт е, че загубата само на 20% от нашите водни резерви може да намали спортните постижения с до 50%!

Дехидратацията води до загуба на течности, което пропорционално на загубата на телесно тегло може да причини не само промени в работата и намаляване на мускулната ефективност, но също така води до стомашно-чревни смущения, в екстремните дори до колапси на кръвообращението и инфаркт. Следователно знаем, че за да поддържаме висока производителност, но преди всичко, за да благоприятстваме физиологичните органични функции, трябва да пием повече вода, за да останем хидратирани, да поддържаме и компенсираме загубата на минерални соли с пот. Понякога не е достатъчно да се буферира и възстанови загубения електролитен баланс възможно най-скоро.

Hydrazer е добавка от минерални соли на базата на магнезий и калий във силно абсорбираща се форма на цитрат, с натриев хлорид, витамин С, цинков глюконат и ценни нуклеотиди Ribodiet ® за възстановяване на физиологичните условия, променени от прекомерно изпотяване от интензивна физическа активност, екстремен климат или физиологичен условия и в случаи на повишени изисквания поради загуба на електролити. Магнезият помага да се поддържа физиологичната мускулна функция, допринася за умора и намаляване на умората, енергиен метаболизъм и функциониране на нервната система.

Калият, подобно на магнезия, помага за поддържане на физиологичната мускулна функция, насърчава поддържането на нормално кръвно налягане и допринася за функционирането на нервната система. Говорейки за поддържане и възстановяване на нормалните функции на тялото, подложено на интензивна физическа работа, важно е да се има предвид, че спортистите често са подложени на заболявания на горните дихателни пътища поради стрес и високо ниво на остро възпаление, създадено по време на тренировка, където причината е отслабена имунна система – особено през първите 24 часа след тренировка. Този ефект, известен още като „ефект на отворен прозорец“, произтича от факта, че след тренировка имунната система е заета с лечебни мускулни микролезии и клетки, освободени след тренировка.

Ето защо, заедно с хидратацията, по време и след изпълнението, спортистът трябва да помни да поддържа червата защитени, тъй като засяга цялото му здраве, правейки го по-малко „пропусклив“ за атаките на патогени. За да се запази по-високо ниво на защита и ефективност, са вмъкнати нуклеотиди, които са елементите, които съставят ДНК (дезоксирибонуклеинова киселина) и РНК (рибонуклеинова киселина).

Подобно на цинка, витамин С има антиоксидантно действие, което предпазва клетките от оксидативен стрес, предизвикан от интензивна физическа активност и поддържа физиологичната защита на организма срещу патогенни атаки. Hydrazer е добавка на основата на минерали и нуклеотиди и не съдържа захари.

Компания

Alphazer

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ХИДРАТИРАЩИ ЕЛЕКТРОЛИТИ (МАГНЕЗИЙ, КАЛИЙ, ХЛОР И ВИТАМИН Ц) + НУКЛЕОТИДИ RIBODIET®“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории