COLLAGENE IDROLIZZATO – ХИДРОЛИЗИРАН КОЛАГЕН (VERISOL ®)

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

COLLAGENE IDROLIZZATO – ХИДРОЛИЗИРАН КОЛАГЕН (VERISOL ®)

(1 клиентски отзив)

46.99 лв.

Хидролизираният колаген на Yamamoto® Research съдържа пептидния колаген VERISOL®, хидролизат на базата на биоактивен колаген тип I, с много висока бионаличност, способен да стимулира биосинтезата на нов колаген и да увеличи процента на еластин в кожата. Хидролизираният колаген е с животински произход и се произвезжда чрез процес на хидролизация. Този сложен и времеотнемащ процес включва разбиване на молекулните връзки между отделните колагенови нишки с помощта на комбинация от ензими. По този начин се намалява теглото на колагеновите молекули с цел по-лесна и правилна (клетъчна) абсорбация от тялото. 

 
Изчистване

Описание

АНАЛИЗ ВЪРХУ ПРОДУКТЪТ ХИДРОЛИЗИРАН КОЛАГЕН VERISOL

Ние всички търсим еликсира на „вечната младост“ и винаги имаме желанието да изглеждаме привлекателно. Времето обаче лети и промените в нашето ендокринно-метаболитно състояние са факт, както и структурата на нашата кожа, която претърпява промени, свързани с процеса на стареене, заради влиянието на външната среда.

С напредването на възрастта синтеза на колаген от тялото се намалява, така че косата и ноктите започват да стават чувствителни, ставите и хрущялите се влошават, но тъй като най-„видимите“ последствия се виждат основно върху кожата и тъканите, достатъчно е казват, че колагена е основният протеин на съединителната тъкан (80%), тъканта, която съставлява нашата кожа, мускули, коса, нокти и хрущял.

„Само“ 40% от колагена се съдържа в кожата, където позволява нейната еластичност. Когато концентрацията на колаген намалява, кожата постепенно губи еластичността и тонуса си, тъй като тъканта се разхлабва и причинява „увисване“ с образуването на бръчки или увеличаване на тяхната дълбочина.

Кожата става много по-малко хидратирана, по-малко светла и по-отпусната, непрозрачна – затова поддържането на определено ниво на колаген в нашия организъм е изключително важно както за здравето, така и за чисто естетически характер.

Хидролизираният колаген на Yamamoto ® Research съдържа пептидния колаген VERISOL ®, хидролизат на базата на биоактивен колаген тип I, с много висока бионаличност, способен да стимулира биосинтеза на нов колаген и да увеличи процента на еластин в кожата. Резултатът от това е значително увеличаване на производството на колаген в дермата в извънклетъчната матрица, възстановяване на загубеното от процеса на стареене и външни фактори.

Многобройни научни изследвания потвърждават ефективността на подобряването на функционалното състояние на ставите и костите и намаляват стареенето на кожата, като значително подобряват дълбочината на бръчките, като същевременно подобряват яркостта, твърдостта и еластичността на кожата.

Като истинска кожа, която овлажнява хранителната добавка, нейният прием стимулира производството на колаген чрез подхранване „отвътре“, където не може да има ефект на локално лечение с колаген, което се намесва на нивото на „дермата“, най-вътрешния слой на кожата, като дава нова сила към ноктите и укрепване на косата.

Добавянето на витамин С към продукта ще действа за предотвратяване на признаците на стареене и ще подпомогне действието на външни агенти, които се борят със свободните радикали.

Различните типове колаген съдържат различни протеини, всеки от които изпълнява специфични функции в тялото

Така например, типовете 1 и 3 могат да бъдат приемани заедно и имат основна роля за доброто състояние на кожата, мускулите, костите, както и за растежа на косата и ноктите. Колаген тип 2 пък е „отговорен “ за хрущялите и нормалното функциониране на ставите. За да бъде абсорбиран правилно, той задължително трябва да бъде приеман отделно от останалите два типа.

В колаген тип 1 и 3 са налични 19 аминокиселини, всяка от които е от особена важност за поддръжката на костите, мускулите и кожата. Тези два типа се произвеждат естествено в човешкото тяло от  т.нар. фибробласти (клетки в съединителната тъкан) и остеобластите (клетките, изграждащи костите). Над 90 % от колагена в човешкото тяло е от типовете 1 и 3. В тях участват аминокиселини като глицин, пролин, аланин и хидроксипролин.

Колаген тип 1 и 3 – от полза за косата, кожата, ноктите и костите.  Възвръща еластичността на кожата, участва в строежа на костите (около 36% от състава им), подобрява здравината на ноктите, прави изтънялата коса по-плътна, забавя косопада. Според обобщени резултати от редица изследвания, редовното и последователно приемане на колаген тип 1 и 3 под формата на хранителна добавка подобрява хидратацията на кожата с 28 %, намалява и запълва микробръчките с 26%, и увеличава еластичността на кожата с около 19%.

Колаген тип 2 – за ставите, хрущялите и сухожилията. Препоръчително е да се приема преди лягане, но не веднага след хранене. Приемлив вариант е приемът да бъде преди вечерното хранене. За по-добра ефективност, не трябва да се комбинира с тип 1 и 3.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРИРОДНАТА СИЛА НА КОЛАГЕН – С VERISOL®

Колагенът е основният структурен компонент на кожата, съдържащ около 80% от сухото му тегло. Известно е, че свойствата на кожата се влияят от ендогенни и фактори на околната среда, включително стареене, ултравиолетово лъчение, хормони и хранене. VERISOL® може да стимулира метаболизма на кожата и да противодейства на загубата на колагенен извънклетъчен матрикс отвътре.

Потребителите, които поглъщат естествения биоактивен колаген пептиди VERISOL®, специално оптимизиран за приложения за красота, могат да изпитат забележимо по-стегната и гладка кожа с по-малко бръчки. Положителният ефект на VERISOL® се проявява и в подобрена структура на повърхността на кожата, намаляване на целулита и по-бърз растеж на ноктите с отчитане на по-малко чипиране на ноктите.

Прилаган перорално, VERISOL® систематично въздейства на метаболизма на колагена в дермата, а не просто достига до външните слоеве на кожата, като кремовете и другите актуални продукти. 

Режим на действие

Специфичните пептиди на VERISOL® се разпознават от клетките на фибробластите в дермалния слой на кожата като колагенови фрагменти като тези, произтичащи от катаболни дейности. Поради това те се стимулират да увеличат метаболизма си на колаген, за да противодействат на балансираното разграждане на колаген в дермата. Резултатът е значително по-високото производство на дермален колаген и цялостна извънклетъчна матрица, заместваща загубеното чрез стареене и влияния на околната среда.

Колаген хидролизат на Yamamoto Nutrition увеличава влагата на кожата и забавя образуването на бръчки. Няколко научни експеримента изследват потенциала на VERISOL®.

По-висока еластичност на кожата с калоген! 

Първото проучване с 69 жени на възраст между 35 и 55 години разкри, че VERISOL® води до значително по-висока еластичност на кожата – до 15% – в сравнение с лечението с плацебо. Този ефект може да бъде измерен само след 4 седмици лечение и да се запази след 8 седмици перорално приложение на VERISOL®. Още 4 седмици след последния прием на продукта приложението на VERISOL® все още показва по-високи нива на еластичност на кожата, отколкото в групата, лекувана с плацебо.

Намаляване на бръчките с колаген!

Второто проучване с повече от 100 жени на възраст между 45 и 65 години показва, че пероралното приложение на VERISOL® (2,5 g / ден) значително намалява бръчките след 4 седмици и води до значително по-висока концентрация на проколаген в кожата.

Подобрена структура на повърхността на кожата и намаляване на целулита

Около 85% от световното население на възрастни жени е засегнато от целулит (появата на портокалова кора на кожата). Целулитът е аспект на красотата, а не болест, но много жени страдат от този недостатък на красотата. Целулитът се причинява главно от нарушения на дермалната матрица, в комбинация с излишък на подкожна мастна тъкан, издуване в дермата, както и излишък от интерсистална течност. Добавката VERISOL® има благоприятно въздействие върху дермалния извънклетъчен матрикс на кожата и може да помогне за намаляване на целулита. Противно на настоящите целулитни добавки, които се отнасят главно към аспектите на прекомерна мазнина или микроциркулация / дренаж, VERISOL® директно стимулира образуването на извънклетъчна матрица в кожата.

Значително намаляване на целулита след прием на хидролизаран колаген!

Контролирано проучване със 105 жени на възраст между 25 и 50 години показва, че дневният перорален прием на 2,5 g VERISOL® значително намалява целулитните зони. Ефектът се измерва след употреба продукта с минимум 3 и максимум 6 месеца прием. VERISOL® има благоприятен ефект върху извънклетъчния матрикс на кожата и възстановява нормалната структура на дермата и подкожната тъкан. Патентът VERISOL® също намалява „вълнообразността“ на кожата, като първите резултати се виждат след 3 месеца, но по-изразени трайно след 6 месеца. С дневна доза от 2,5 g VERISOL® появата на жени с целулит и BMI по-малък от 25 е значително намалена.

Здраве за ноктите у прием на колаген хидролизат Verisol

За много жени добре поддържаните нокти са неразделна част от атрактивен външен вид. Но много жени страдат от напукани или натрошени нокти, както и от пилинг на ноктите и грапавост на ноктите. Биоактивният колаген пептиди във VERISOL® могат да помогнат за подобряване на растежа и здравето на ноктите.

Различните положителни ефекти на VERISOL® са показани в скорошно проучване. Изследването показва намаляване на напуканите и / или натрошени нокти след 2 месеца лечение, като достига намаление от 42% след 6 месеца. В сравнение с контролната група скоростта на растеж на ноктите се увеличава. VERISOL® доведе до статистически значимо подобрение на растежа на ноктите след 3 месеца лечение. В същото време се забелязва значително подобрение на пилинг на ноктите и ясно намалена неравномерност на ръба на ноктите. 80% от пациентите са напълно доволни и доволни от лечение с VERISOL®. 75% от жените възприемат ноктите си като по-дълги, 71% казват, че ноктите им растат по-бързо и стават по-дълги.

Жените се доверяват на колаген!

VERISOL® има огромен потенциал в разрастващия се пазар на добавки за красота и подобряване на кожата, решавайки кожни проблеми отвътре-навън. Използването на колаген в козметиката вече е често срещано за жените – новото на западния пазар е стимулиращият му ефект след перорален прием. В Япония обаче, която води по пътя в областта на грижата за красотата, хранителните продукти, съдържащи колаген, вече са добре установени. Тази тенденция също се очаква бързо да се разпространи в Европа и САЩ.

VERISOL® се справя с основните проблеми на жените по отношение на стареещата кожа: еластичността и стегнатостта, както и бръчките и целулита. То се подкрепя от вярата в ефективността на мерките за „стареене отвътре“ срещу стареене. По-голямата част от жените са запознати с термина „колаген“. Тъй като колагенът е вещество, което се произвежда от тялото, той се възприема като естествен.

VERISOL® представлява реална алтернатива на всички налични мерки за борба със стареенето, вероятно дори и на по-драстичните мерки, поради относително краткия период от време, необходим за постигане на видими ефекти. Не на последно място, той предоставя на потребителите възможност да подобрят личната си грижа и да направят „нещо добро” за себе си.

Компания

Yamamoto Research

Допълнителна информация

Вкусове

1 отзив за COLLAGENE IDROLIZZATO – ХИДРОЛИЗИРАН КОЛАГЕН (VERISOL ®)

  1. dineva_mariya

    Уникален продукт със страхотен вкус! Използвам го вече две седмици и ефекта е повече от видим! Кожата определено е по-мека, еластична и с подобрен външен вид. Като човек, който има проблемна кожа на лицето, смея да твърдя, че акнето се повлиява изключително добре. Има страхотен ефект и върху косата и ноктите! Благодаря за препоръката, Белчо! 🙂

Добавяне на отзив

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории