fbpx

IMMUNE BOOST – NATROL

Ревю на Белчо Христов

IMMUNE BOOST – NATROL

42.99 лв.

Natrol Immune Boost представлява иновативна формула, създадена с конкретната цел да оптимизира имунната защита на Вашето тяло. Поради спецификата на своето действие , продуктът може да бъде приеман и само в случаи на нужда, особено при начални признаци на влошаване на здравето и общия тонус на организма.

Разбира се, Natrol Immune Boost може да бъде приеман и целогодишно с цел да осигури максимално ефективна поддръжка на имунната система. Immune Boоst на Natrol Ви предоставя възможност осезаемо да подобрите защитните механизми и сили на организма си.

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

Natrol Immune Boost представлява иновативна формула, създадена с конкретната цел да оптимизира имунната защита на Вашето тяло. Поради спецификата на своето действие , продуктът може да бъде приеман и само в случаи на нужда, особено при начални признаци на влошаване на здравето и общия тонус на организма. Разбира се, Natrol Immune Boost може да бъде приеман и целогодишно с цел да осигури максимално ефективна поддръжка на имунната система. Immune Boоst на Natrol Ви предоставя възможност осезаемо да подобрите защитните механизми и сили на организма си.

Продуктът е разработен специално за целите на здравословното поддържане нивата на имунитета и съдържа супер-храната EpiCor, комбинирана с ключови за дейността на имунната система вещества. Осъществява се своеобразно подхранване на имунните клетки чрез стимулиране дейността на белите кръвни клетки, които са един от основните защитни механизми на организма. По този начин тялото Ви е готово във всеки един момент да се бори и защитава ефективно от вредните влияния на околната среда!

Продуктът се предлага в един вид разфасовка.

– разфасовка от 30 капсули съдържа 30 дози.

Един от въпросите, които естествено възникват при презентирането на този продукт, е с какво той е по-различен от други подобни на него. Много от тях са представяни като активни имуностимулатори. Ефектът им се изразява в дразненето на клетки, причиняващо имунен отклик от страна на организма, дори когато липсва реална заплаха. Недостигът на този принцип на действие е, че при продължителен прием, може да настъпи свръх-стимулация на имунната система, което води да общо изтощаване на организма.

– активиране въздействието на продукта до 2 часа след неговия прием

– съдържа супер-храната EpiCor – натурален комплекс от витамини, минерали, аминокиселини и антиоксиданти

– осигурява приема на ключовите за функционирането на имунната система витамини С и D3, както и минералите селен и цинк

– сктивира защитните функции на организма

За възрастни – приемайте по 1 капсула веднъж дневно, по време на хранене. За деца над 9-годишна възраст – съдържанието на 1 капсула се смесва веднъж дневно с консумираната храна.

Компания

Natrol

Допълнителна информация

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „IMMUNE BOOST – NATROL“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории