INNEVITIL 15 х 60 ML – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов

INNEVITIL 15 х 60 ML – YAMAMOTO NUTRITION

100.00 лв.

Yamamoto ® Research линията в полза на здравето и техният продукт Innevitil, е хранителна добавка, предназначена за красотата на кожата и да осигури на тялото хидролизиран колаген, добре изразен също така антицелулитен ефект, постигнат на база вътреклетъчна хидратация.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Yamamoto ® Research линията в полза на здравето и техният продукт Innevitil, е хранителна добавка, предназначена за красотата на кожата и да осигури на тялото хидролизиран колаген, добре изразен също така антицелулитен ефект, постигнат на база вътреклетъчна хидратация.

Логото на опаковката на Innevitil, което визира VERISOL ® е специален патент на Yamamoto, който се състои от специални колагенни пептиди – важни компоненти за поддържане на здрава кожа. VERISOL ® влияе върху кожния метаболизъм на кожата директно отвътре. Увеличава влагата на кожата и забавя образуването на бръчки.

В продукта е обърнато внимание и на антицелулитните агенти. Около 85% от населението в света е засегнато от целулита. Целулитът е аспект на красотата, а не болест, но много жени страдат от този недостатък. Целулитът е причинен главно от смущенията на кожната матрица, в комбинация с излишък от подкожна мазнина, изпъкнали в дермата.

Подхранването с VERISOL ® има благотворно въздействие върху дермалната извънклетъчна матрица на кожата и може да помогне за намаляване на целулита. Противно на настоящите антицелулитни добавки, които основно са насочени към аспекти на прекомерната мазнина или микроциркулацията, VERISOL ® директно стимулира образуването извънклетъчната матрица в кожата с хиалуронова киселина.

Продуктът е особено подходящ за жени. В допълнение, формулата съдържа L-глутатион редуциран (Setria ®)Setria ®. Глутатионът е трипептид, състоящ се от три аминокиселини: глутаминова киселина, цистеин и глицин. Установено е, че има различни степени във всички клетки, тъкани, телесни течности и органни системи. Глутатионът е признат за велик защитник. Без глутатион всяка клетка щеше да стане толкова опустошена от свободните радикали, че щеше да се разпадне. Липсата на глутатион би засегнала негативно черния дроб и имунната система. Чрез борбата със свободните радикали, глутатионът поддържа черния дроб, за да може да извършва детоксикацията на тялото.

По същия начин предотвратяването на уврежданията на свободните радикали спомага и за развитието на здрава имунна система. Тялото ни получава глутатион по два начина: от храните, които ядем, и от собственото си вътрешно производство. Поради способността на организма да прави глутатион, той не се счита за „основно“ хранително вещество. При някои условия, обаче, нуждата на тялото от глутатион е изпреварена от способността му да го произвежда. Setria ® глутатион е L-глутатион или редуциран глутатион и е по-добър от други глутатион на базата на следните характеристики:

Клинично проучен за повишаване нивата на глутатион в кръвта и подпомага имунната система

  • чист и безопасен материал с стойност на изследване 99,0% – 101,0%
  • произвежда се от патентован процес на ферментация
  • не съдържа добавки, изкуствени аромати или консерванти >>>Няма материал от животински произход (вегетариански)
  • отговаря на спецификациите за новата монография на USP (USP)
  • спазва спецификацията на Японската фармакопея (JP)
  • GMP-съвместимо производство

без алергени!Също така е добавено Коензим Q10, комбиниран с витамини C и E, които допринасят за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „INNEVITIL 15 х 60 ML – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории