Ново зареждане на продукти Yamamoto Nutrition в раздел Онлайн магазин! Топ качество на страхотни цени!

INNEVITIL – YAMAMOTO RESEARCH

Ревю на Белчо Христов

INNEVITIL – YAMAMOTO RESEARCH

67.99 лв.

Innevitil ® е хранителна добавка, предназначена за красотата на кожата и за да осигури на тялото хидролизиран колаген. Колагенът VERISOL ® се състои от специални колагенни пептиди – важни компоненти за поддържане на здрава кожа. VERISOL® влияе върху кожния метаболизъм на кожата директно отвътре. Увеличава влагата на кожата и забавя образуването на бръчки. Добавеният в продукта глутатион – детоксикира кожата и създава нейният блясък!

Склад №: 24090089 | Партида (15 bottles): C21A1354 | Срок на годност: 12/2024

 

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Yamamoto® Research Innevitil® е хранителна добавка, предназначена за красотата на кожата и да осигури на тялото хидролизиран колаген: VERISOL® се състои от специални колагенни пептиди – важни компоненти за поддържане на здрава кожа. VERISOL® влияе върху кожния метаболизъм на кожата директно отвътре. Увеличава влагата на кожата и забавя образуването на бръчки.

Около 85% от населението в света е засегнато от целулита.

Целулитът е аспект на красотата, а не болест, но много жени страдат от този недостатък. Целулитът е причинен главно от смущенията на кожната матрица , в комбинация с излишък от подкожна мазнина, изпъкнали в дермата.

Подхранването с VERISOL® има благотворно въздействие върху дермалната извънклетъчна матрица на кожата и може да помогне за намаляване на целулита. Противно на настоящите антицелулитни добавки, които основно са насочени към аспекти на прекомерната мазнина или микроциркулацията , VERISOL® директно стимулира образуването извънклетъчната матрица на в кожата с хиалуронова киселина.

Продуктът е особено подходящ за жени. В допълнение, формулата съдържа L-глутатион редуциран (Setria®)Setria® . Глутатион е трипептид, състоящ се от три аминокиселини: глутаминова киселина, цистеин и глицин. Установено е, че има различни степени във всички клетки, тъкани, телесни течности и органни системи. Глутатионът е признат за велик защитник. Без глутатион всяка клетка щеше да стане толкова опустошена от свободните радикали, че щеше да се разпадне. Липсата на глутатион би засегнала негативно черния дроб и имунната система. Чрез борбата със свободните радикали, глутатионът поддържа черния дроб, за да може да извършва детоксикацията на тялото.

По същия начин предотвратяването на уврежданията на свободните радикали спомага и за развитието на здрава имунна система. Тялото ни получава глутатион по два начина: от храните, които ядем, и от собственото си вътрешно производство. Поради способността на организма да прави глутатион, той не се счита за „основно“ хранително вещество. При някои условия, обаче, нуждата на тялото от глутатион е изпреварена от способността му да го произвежда. Setria® глутатион е L-глутатион или редуциран глутатион и е по-добър от други глутатион на базата на следните характеристики:

Клинично проучен за повишаване нивата на глутатион в кръвта и подпомага имунната система

>>>Чист и безопасен материал с стойност на изследване 99,0% – 101,0%

>>>Произвежда се от патентован процес на ферментация

>>>Не съдържа добавки, изкуствени аромати или консерванти >>>Няма материал от животински произход (вегетариански)

>>>Отговаря на спецификациите за новата монография на USP (USP)

>>>Спазва спецификацията на Японската фармакопея (JP)

>>>GMP-съвместимо производство

>>>Без алергени >>>Кошер Също така е добавено Коензим Q10, комбиниран с витамини C и E, които допринасят за защитата на клетките от оксидативен стрес *. Витамин С също така е избран за подпомагане на редовното образуване на колаген за физиологичната функция на кожата **. Освен това цинкът допринася за поддържането на нормална кожа ***.

Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “INNEVITIL – YAMAMOTO RESEARCH”