fbpx

ISO ZERO – MUSCLETECH

Ревю на Белчо Христов
Промоция!

ISO ZERO – MUSCLETECH

105.99 лв. 74.99 лв.

Всяка порция Iso Zero доставя на организма Ви цели 25 гр чист протеин, за да спомогне изграждане на мускулната маса и да подобри силата и издръжливостта ви. Благодарение на липсата на захар и въглехидрати той е подходящ и за най-строгите диети.

Изчерпан

Категория: Етикети: , ,

Описание

Iso Zero е различен протеин. Muscletech използват много скъпа суровина, за да създадат онзи специфичен продукт, който след време ще завземе сериозен потребителски дял в търсенето на качествени продукти. Ерата на нулевите (несъдържащи в блендата си захар протеини) протеини е погрешно наложена. Всъщност целият страх на потребителите е във въглехидратите.

В тяхно отсъствие обаче, протеина не се усвоява. Каква прави този продукт осмислен? Отговорът не е прост, напротив – много интересен. Именно, защото спортуващите за здраве и професионалните атлети задължително трябва да спазват режим на хранене, за да се осмисли целият им труд, Izo Zero  e протеин който да напасне единствено протеиновата нужда в диетата.

Всяка порция Iso Zero доставя на организма ви цели 25 грама чист протеин, за да спомогне изграждане на мускулната маса и да подобри силата и издръжливостта ви. Благодарение на липсата на захар и въглехидрати той е подходящ и за най-строгите диети. Именно защото с твърда храна можете да изчислите точно колко захар да консумирате, а чрез продукта да си гарантирате възстановяването. Всяка доза ви осигурява и чиста форма на BCAA`s.

Iso Zero е един от най-вкусните протеини в класа на суроватъчните изолати. Допълнително към всяка порция Iso Zero е добавен бленд от храносмилателни ензими с цел по-бързото и по-качествено усвояване. В чаша вода 250 мл разбивате 1 доза от протеина и сте си свършили работата по план. Именно заради вкуса, можете към шейка да добавите онези грамове въглехидрати, които са ви нужни. Сега разбрахте, защоти този продукт е реално за всеки, който желае да изпълнява правилно нещата.

Компания

Muscletech

Допълнителна информация

Разфасовка

Вкусове

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ISO ZERO – MUSCLETECH“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории