Билков режим (програма) 24/7

49.99 лв.

Всички услуги включват изготвяне на конкретен план за действие (програма, стратегия). Всички услуги включват одит на междинните постигнати резултати, в хода на изпълнение на програмата. Това означава, че 24 часа в денонощието Вашият ментор ще има обратна връзка с Вас, което гарантира индивидуално отношение и намиране на решения по посочения и избрания от Вас казус и времеви период на обслужването Ви.

Налично

Описание

Защо услугата е индивидуална? Изготвянето на план програмата започва с попълването на електронно клиентско досие. На база на информацията в него, се структурират всички основни моменти на самата програма, нейната дългосрочност, перспективност и замах на действие. Всички данни от клиентското досие: Вашият пол, ръст, възраст, моментен статус, изграден биоритъм и лайфстайл, хранителни и спортни навици определят ракурса на Вашата бъдеща план програма. Одитът по време на времевия период избран от Вас, гарантира допълнително, че освен Вашите индивидуални особености, с които менторът ще се запознае в движение, ще имате и индивидуални решения в хода на събията от същия.

Защо се избира времеви период? Коректно задайте своето желание за работа, за да може минимумът допустимо време за първи и трайни резултати (30 дена календарно време) да са планирани коректно и здравословно във Ваша полза. Колкото по-голям е избраният времеви период, толкова по-всеобхватна и работеща ще бъде Вашата програма, по избрана от Вас цел.

Защо се избира конкретна цел на плана? Целта определя много как нещата във Вашата план програма ще започнат и отделно, според времевия паериод, който избирате, ще се случват. Конкретната цел избрана от Вас, определя обема похвати, с които ще се работи.

Защо услугата се обвързва задължително с “Декларация за информирано съгласие”? Това е официалният документ, с който нещата ще се случват коректно и за двете страни. Екземпляр оригинал на декларацията ще получите на е-мейл, автоматично след заплащане на избраната от Вас услуга. В този документ ще бъдат специфизирани Вашият избор, начин на заплащане и на този документ ще бъдат декларирани съвместните Ви отношения с ментора Ви.

Какво още ще получите и как започва всичко? Успоредно с “Декларация за информирано съгласие”, на е-мейл ще получите и “Анкетна карта – клиентско досие”, което попълвате подробно. След поръчка и заплащане ще получите данъчните документи за Вашата покупка – касов бон и/или фактура. В срок от 5 работни дена, след като сте изпратили попълнено клиенстко досие, на Вашият е-мейл ще бъдат споделени всички индивидуални насоки по услугата, която сте избрали. Към тези материали ще получите и “Антропометрична таблица и одитна таблица” за следене на всички Ваши промени, в хода на услугата.

Ако имате въпроси – моля, не се колебайте и се свържете с ментора си, през формата за контакт на сайта.

Допълнителна информация

избери абонамент

избери уелнес състояние

анорексия, безплодие, бъбреци и уринарен тракт, воден баланс, диабет, женско здраве, инсулт, либидо, менопауза, мъжко здраве, подагра, простата, рак и онкология, спортни резултати, сърдечно-съдови проблеми, хипертония, холестерол и триглицериди, храносмилане

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Билков режим (програма) 24/7“