KEEL – YAMAMOTO

Ревю на Белчо Христов

KEEL – YAMAMOTO

70.00 лв.

Keel на Yamamoto e хранителната добавка, която съдържа Kre-Alkalyn®, който е една от формите на креатин, която поради високото си рН се освобождава в мускулите при максимална мощност, което ви позволява да постигнете изключителни резултати и по-високи нива на производство на АТФ без натоварване. В допълнение, тя не причинява никакви неприятни странични ефекти, които различните хора са срещали с други форми на креатин.

 
Изчистване

Описание

Винаги използванa в света на спорта, не можем да оставим тази добавка на основата на кофеин, който е известен със силно стимулиращите си ергогенни ефекти, които са от полза за производителността и концентрацията, както и за повишаването на прага на толерантност към болката. Най-важната му характеристика е способността му да мобилизира мастните киселини в натрупаните запаси, насърчавайки използването им за генериране на енергия, което спестява ценни мускули (и чернодробен) гликоген и така удължава потенциалната продължителност на усилието, водейки до по-малко умора.

Това може да изиграе решаваща роля през първите петнадесет минути на представянето. Наскоро бета-аланинът намери много подкрепа на спортната сцена, както и при контактните спортове, заради подобряването на издръжливостта и продуктивността. Също така, хранителната добавка съдържа Kre-Alkalyn®, който е една от формите на креатин, която поради високото си рН се освобождава в мускулите при максимална мощност, което ви позволява да постигнете изключителни резултати и по-високи нива на производство на АТФ без натоварване. В допълнение, тя не причинява никакви неприятни странични ефекти, които различните хора са срещали с други форми на креатин.

Приемайте по една доза от 4.8 грама във 100 мл вода винаги преди тренировки. 30 минути на празен стомах са достатъчни, за да започнете вашият нов тип усещане.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Допълнителна информация

Разфасовка

Вкусове

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „KEEL – YAMAMOTO“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории