KRE-ALKALYN PERFORMANCE 120 КАПСУЛИ – YAMAMOTO NUTRITION

84.99 лв.

Kre-ALKALYN ® PERFORMANCE съдържа какаов екстракт и зелено кафе, които действат като тонизираща и метаболитна подкрепа. Kre-Alkalyn ® е една от най-модерните форми на креатин, налични на пазара днес. Благодарение на високото си рН, Kre-Alkalyn ® се освобождава в мускулите за максимална мощност, което ви позволява да постигнете изключителни резултати и по-високи нива на производство на АТФ.

Налично

Описание

Yamamoto ® Nutrition Kre-ALKALYN ® PERFORMANCE е хранителна добавка на базата на креалкалин най-висок клас и растителни екстракти и други хранителни фактори, в капсули, подходящи за възрастни спортисти, ангажирани с енергична физическа активност. Това е наистина до тук иновативен и различен продукт, който заслужава вашето внимание.

Kre-ALKALYN ® PERFORMANCE съдържа какаов екстракт и зелено кафе, които действат като тонизираща и метаболитна подкрепа. Kre-Alkalyn ® е една от най-модерните форми на креатин, налични на пазара днес. Благодарение на високото си рН, Kre-Alkalyn ® се освобождава в мускулите за максимална мощност, което ви позволява да постигнете изключителни резултати и по-високи нива на производство на АТФ. Kre-Alkalyn не преминава през фазата на натоварване и не предизвиква неприятни странични ефекти, които различните хора срещат с други форми на креатин.

Kre-ALKALYN ® PERFORMANCE се състои от уникална формула. Избирайки Kre-ALKALYN ® PERFORMANCE ще имате възможност да задържите мускулите си наситени с креатин. Kre-Alkalyn не предизвиква подуване на корема и болка в стомаха. Истинската сила на Kre-ALKALYN ® PERFORMANCE е в състава му!

Добавените тирозин, теобромин, зелено кафе и кофеин правя продукта дръзко решение за ценители. Yamamoto Nutrition е единствената компания в света, която комбинира тези пет съставки и постига страхотен резултат.

Приемайте от 1 до 4 капсули преди физически натоварвания, а в почивен ден приемайте продукта след сън, преди закуската.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Отзив и мнение (също и въпрос) за продукт можете да оставите и Вие, само ако сте регистрирани клиенти на магазина или негови клубни членове.