Промоция!

L-CARNITINE CORE – MUSCLEPHARM

49.99 лв. 31.99 лв.

Carnitine Core не само ще допринесе за насърчаване изгарянето на мазнините, но също така ще спомогне да ги превърнете в енергия, точно когато имате най-голяма нужда от нея, а именно по време на интензивни тренировки. Чрез  повишената обмяна на веществата, Вие ще изгорите повече мазнини, отколкото някога сте се надявали.

Този продукт съдържа и малинови кетони, които също Ви дават енергия и забързват многократно метаболизма. Добавените малинови кетони, в блендата от л-карнитин на продукта, гарантират, че ще изхвърлите и ненужните мазнини от кръвта. Със сигурност, един от най-комплексните, вкусни и работещи продукти на световния пазар. На най-добра цена!

Налично

Описание

L-carnitine Core на Musclepharm не само ще допринесе за насърчаване изгарянето на мазнините, но също така ще спомогне да ги превърнете в енергия, точно когато имате най-голяма нужда от нея, а именно по време на интензивни тренировки. Защо – защото продуктът е уникална и работеща л-карнитинова матрица!

Чрез  повишената обмяна на веществата, вие ще изгорите повече мазнини, отколкото някога сте се надявали. Този продукт съдържа и малинови кетони, които също Ви дават енергия и забързват многократно метаболизма. L-карнитинът и Малиновите Кетони работят в синхрон за редуциране на телесното тегло, и могат да спомогнат за насърчаване на липолизата – В процеса на липолиза от мастните клетки се освобождават мастни киселини, които задоволяват енергийните нужди на организма.

L-карнитинът е естествено срещаща се в организма аминокиселина, която играе важна роля в метаболизма на мазнините. Тя може да спомогне за постигане на по-добро здраве и повишаване енергийни нива, като също така допринася за освобождаване на складираните телесни мазнини , наречени триглицериди , в кръвния поток, където те  се използват като енергиен източник.

Carnitine Core не просто ще Ви помогне да изгорите нежеланите мазнини, но и ще Ви зареди с енергия!

Начин на употреба: вземете една мерителна лъжичка (всяка тубичка има такава мярка-чашка) или 15 мл от продукта 1-3 пъти дневно или директно преди интензивни упражнения.

Допълнителна информация

Разфасовка

Вкусове

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.