L-CARNITINE – Л-КАРНИТИН

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

L-CARNITINE – Л-КАРНИТИН

27.99 лв.

Yamamoto ® Nutrition Carnitine 1 000 е хранителна добавка от л-карнитин в таблетки от 1 000 mg (съдържа л-карнитин тартрат), полезна в случаите на понижен хранителен прием на това хранително вещество.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Yamamoto ® Nutrition Carnitine 1 000 е хранителна добавка от л-карнитин в таблетки от 1 000 mg (съдържа л-карнитин тартрат), полезна в случаите на понижен хранителен прием на това хранително вещество. Л-карнитинът на Yamamoto създаден, за да може да елиминирате кето телата в кръвта, трайно, които са продукт на диетата и спорта ви с цел редукция на килограми.

При такава стратегия, мазнините остават в кръвта като междинен метаболит и именно чистата форма на л-карнитин тартарат отстранява тази мазнина трайно и завинаги. В тази връзка, този л-карнитин ползвайте в дози от 2 грама за дамите и 4 грама за мъжете, в продължение не повече от 2 месеца.

Този прием да става 30 мин. преди физически натоварвания, а ако деня е почивен – вечер преди сън или след събуждане, на празен стомах. Тъй като 1 таблетка съдържа 1 грам суровина, 2 грама са равни на 2 таблетки, а 4 грама на 4 таблетки.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „L-CARNITINE – Л-КАРНИТИН“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории