LEGIONARIUS – АМИНОКИСЕЛИНИ С РАЗКЛОНЕНА ВЕРИГА (2:1:1 InstAA ®) ОТ ЗЕЛЕНЧУКОВА ФЕРМЕНТАЦИЯ, КОКОСОВА ВОДА & ЦИТРАТНИ СОЛИ

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

LEGIONARIUS – АМИНОКИСЕЛИНИ С РАЗКЛОНЕНА ВЕРИГА (2:1:1 InstAA ®) ОТ ЗЕЛЕНЧУКОВА ФЕРМЕНТАЦИЯ, КОКОСОВА ВОДА & ЦИТРАТНИ СОЛИ

(1 клиентски отзив)

48.99 лв.

Legionarius е хранителна добавка от Palatinose ® изомалтулоза, плюс аминокиселини с разклонена верига в съотношение 2: 1: 1 (InstAA ® качество) от зеленчукова ферментация, с добавка на кокосова вода и соли в цитратна форма.

Изчистване

Описание

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Legionarius е хранителна добавка от Palatinose ® изомалтулоза, плюс аминокиселини с разклонена верига в съотношение 2: 1: 1 (InstAA ® качество) от зеленчукова ферментация, с добавка на кокосова вода и соли в цитратна форма.

Продуктът Legionarius е обогатен с магнезий и калий, които допринасят за нормалната мускулна функция, както и с витамини В6 и В12, които заедно с магнезия допринасят за нормалния енергиен метаболизъм и намаляването на умората. За да се поддържа продължително представяне по време на тренировъчния процес, с течение на времето без физически или концентрационни спадове, е необходимо спортистът да има постоянна енергийна подкрепа, избягвайки, доколкото е възможно, предстоящата дехидратация.

Мисията на Yamamoto ® Nutrition винаги е била търсенето на продукти с най-добра ефикасност, създадени от отлични суровини и предназначени да отговорят на нуждите на спортисти от всички нива. Благодарение на щателното сътрудничество с професионални спортисти, непрекъснатото изслушване на техните нужди и сътрудничеството между международния шампион по ММА Алесио Сакара и д-р Габриеле Трапани (директор на отдела за изследвания и развитие, Yamamoto ® Nutrition), се създаде Legionarius, хранителната добавка за спортисти, която поддържа интензивните и продължителни тренировки, характерни за бойците и всички бойни дисциплини (муай-тай, кик-бокс и т.н.), кросфит, триатлон, волейбол, футбол и др.

Професионалистът е „холистичен спортист“, интензивно ангажиран с аеробна и анаеробна тренировка, който съчетава реактивността (взривността) с атлетизма. Следователно той трябва да поддържа устойчивостта си за по-продължително време без спад в енергията, концентрацията или храносмилателните нарушения. Освен това той трябва да може да се възстанови възможно най-бързо.

Legionarius е специално издание продукт, разработен върху нуждите, директно посочени от дълбокия опит на шампиона Алесио Сакара. Следователно научния отдел на Yamamoto за научноизследователска и развойна дейност се е съсредоточил върху най-важните критични проблеми, които могат да възникнат по време на тренировка или на състезание, за да създаде продукт, проектиран „от спортисти за спортисти“.

Legionarius е смес от елементи, които трябва да се вземат по време на тренировка, която ви позволява да създадете постепенна вълна от енергия, за да поддържате мускулите, участващи в усилията, благодарение на: изомалтулоза палатиноза (въглехидрати със сертифицирана ефективност), както и да се приемат след физическа активност.

Разклонени аминокиселини InstAA ® с много висока степен на разтворимост от зеленчукова ферментация, минерални соли в цитратна форма, кокосова вода и т.н. дават клетъчното усвояване на всеки компонент в тази уникална б;енда.

Изомалтулоза палатиноза (Palatinose ™) е дисахаридна захар с нисък гликемичен индекс, чиято молекула се образува от обединението на две монозахаридни захари, глюкоза и фруктоза. Това е естествена захар, присъстваща в малки количества в меда и тръстиковата захар, която има подслаждаща сила, равна на 45-50% в сравнение със захарозата (бяла захар). Напоследък той намира все повече и повече приложение като съставка за спортни напитки поради интересните си свойства.

Характеризиращ се с много постепенен процес на абсорбция и освобождаване в кръвния поток, изомалтулозата има умерена гликемична крива с течение на времето, без пикове или внезапни капки, които могат да възникнат при други източници на въглехидрати (глюкоза или малто декстрини). Следователно се доказа, че е бавно освобождаващ се енергиен източник, който може да поддържа тялото по време на дори много продължителни тренировки.

НАЧИН НА ПРИЕМ: приемайте една доза или по време на тренировка, или 1/2 по време и след или 1 цяла доза само след тренировка. Кой от трите модела на пориема да приемете? Това зависи изцяло от вашата диета и индивидуални цели.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Допълнителна информация

Вкусове

1 отзив за LEGIONARIUS – АМИНОКИСЕЛИНИ С РАЗКЛОНЕНА ВЕРИГА (2:1:1 InstAA ®) ОТ ЗЕЛЕНЧУКОВА ФЕРМЕНТАЦИЯ, КОКОСОВА ВОДА & ЦИТРАТНИ СОЛИ

  1. dr.plamen.colov

    Наистина уникално и специфично усещане. Само да знаете, отваряйки кутията, каква финна консистенция има само продукта … чудесен е!

Добавяне на отзив

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории