fbpx

БОДИЛ МАКС – CVETITA HERBAL

Ревю на Белчо Христов

БОДИЛ МАКС – CVETITA HERBAL

24.99 лв.

Течният екстракт от Магарешки бодил, от серията  BelchoHristov.Com, се използва за профилактика и лечение на чернодробни възпаления, пречиства тялото от вредните вещества и токсини, подобрява състоянието на кожата, има ободряващо и общо тонизиращо действие, е незаменим помощник при проблеми с потентността и простатата и е един от най-добрите начини за прочистване на черния дроб!

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

Течният екстракт от Магарешки бодил, от серията  BelchoHristov.Com, се използва за профилактика и лечение на чернодробни възпаления, пречиства тялото от вредните вещества и токсини, подобрява състоянието на кожата, има ободряващо и общо тонизиращо действие, е незаменим помощник при проблеми с потентността и простатата и е един от най-добрите начини за прочистване на черния дроб!

Употребата на магарешки бодил оказва широко влияние върху правилното функциониране на целия организъм. Основното влияние на екстракта от магарешки бодил е детоксикиращо. Натрупването на токсини може да доведе до: умора, главоболие, лошо храносмилане, проблеми с кожата, а дори и увредена имунна функция. С помощта на екстракта от магарешки бодил се подобрява значително дейността на основния пречистващ орган в тялото – черния дроб. Той успява по-лесно да преработва и по-бързо да изхвърля натрупаните токсини. Така успешно пречиства организма от вредните вещества. По този начинзначително се улеснява нормалната дейност на всички човешки органи.

За какво помага Бодил Макс?

 • За профилактика на чернодробни възпаления
 • За регенерация на увредените чернодробни клетки
 • За правилното функциониране на черният дроб
 • За пречистване на тялото от вредни вещества и токсини
 • За подобряване цялостното състояние на кожата
 • За ободряване и общо тонизиране на организма
 • За проблеми с потентността и простатата
 • За възстановяване след инфекциозни заболявания
 • При кръвозагуба и трудно зарастващи рани

Кое прави Бодил Макс природно решение за по-здрав черен дроб?

Тайната се крие в семената на магарешкият бодил и по-точно – в съставката Силимарин, съдържаща се в тях. Ефективността на силимарина се състои в способността му да променя структурата на мембраните на чернодробните клетки, като така не позволява навлизане на отровни вещества в тях. Ето защо екстрактът Бодил Макс е подходящ за употреба от всички хора, които търсят натурално пречистване и профилактика на организма си. Бодил Макс е незаменим помощник за всеки, защото:

 • Защитава и регенерира клетките в организма
 • Изцяло блокира навлизането на вредни вещества в тялото
 • Има известно антимикробно действие
 • В умерени количества влияе възбуждащо върху централната нервна система
 • Влияе благоприятно върху пикочно-половата система
 • Подходящ е за хора, изложени на химични токсини по време на работа.
 • Улеснява дейността на пречистващите системи на организма.

Прием на Бодил Макс:

За профилактика и прочистване на организма: може да се приема до 3 месеца, по 3 мл на ден. При чернодробни смущения: добре е да се приема до 3 месеца, по два пъти на ден по 3 мл. За спортуващи и възстановяване от състезателна форма: може да се приема 2 месеца по 6 мл на ден, в два приема. След период на почивка от 2/3 седмици приемът може да се повтаря.

Знаете ли, че…

*Магарешкият трън е национален символ на Шотландия от времето на крал Александър III (1249 – 1286)

*Стара легендата разказва, че една нощ викингите достигнали британския бряг с намерение коварно да нападнат в засада спящите шотландци. За да бъдат по-тихи, скандинавците дори си свалили обувките. Това се оказало груба грешка, защото докато се промъквали, един от викингите се убол на магарешки бодил и изкрещял силно от болка. Виковете му били достатъчно силни, за да събудят шотландските кланове. Шотландските бойци успели да отблъснат врага малко преди да бъдат заклани в съня си.

*Магарешки бодил е един от най-продаваните билкови продукти в САЩ. За 2000 г. отчетените продажби са за над 8 милиона долара. Спрямо предходната година, това е ръст с повече от 15%.

Без добавени консерванти и оцветители! Без добавена захар!

Компания

Cvetita Herbal

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „БОДИЛ МАКС – CVETITA HERBAL“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории