fbpx

МАГНЕЗИЕВ ТРЕОНАТ – BIOHERBA

Ревю на Белчо Христов

МАГНЕЗИЕВ ТРЕОНАТ – BIOHERBA

14.99 лв.

Магнезиевият л-треонат насърчава здравословната активност на невроните, подобрявайки когнитивните функции като: запаметяване, учене, взимане на решения и пространствена ориентация. Осигурява храна на мозъка, спомагайки да задържи невроните в състояние на готовност, улеснявайки свободния обмен на електрически импулси, които предават информацията и държат ума ясен и бистър.

Налично

Описание

Начин на употреба: магнезиевият л-треонат насърчава здравословната активност на невроните, подобрявайки когнитивните функции като: запаметяване, учене, взимане на решения и пространствена ориентация. Осигурява храна на мозъка, спомагайки да задържи невроните в състояние на готовност, улеснявайки свободния обмен на електрически импулси, които предават информацията и държат ума ясен и бистър.

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, приемайте една капсула три пъти дневно с всяко хранене. 1 капсула през деня, за предпочитане следобед и 2 капсули 1 час преди сън.

Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се ​​съхраняванамясто, недостъпнозадеца.

Съдържание на една капсула: магнезиев л-треонат 240 мг

Съдържание на дневна доза: магнезиев л-треонат 720 мг

Други съставки: желатин

Хранителната стойност на хранителна добавка: 14 ккал/100гр

 

Компания

Bioherba

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „МАГНЕЗИЕВ ТРЕОНАТ – BIOHERBA“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории