MAJOR – YAMAMOTO

Ревю на Белчо Христов

MAJOR – YAMAMOTO

65.00 лв.

Major е хранителна добавка, която може да се причисли към групата на тестостероновите буустъри. Приемат се 5.7 грама от сместа (продуктът е с вкус на кола-лайм) в 150-200 мл вода, 30 минути преди натоварвания. Това могат да бъдат анаеробни фитнес тренировки или HIIT кросфит или кардио занимания.

Какво да очаквате от Major? Преди всичко продуктът е натурален тоник. Ще бъдете по-свежи и енергични по време на занимания, а и през деня. Ще се увеличи вашата сила, възстановяването (въпреки, че продукта се приема преди натоварвания или сутрин след сън, на празен стомах) и либидото ви.

 
Изчистване
Получи 20% отстъпка
при поръчки над 100лв.
-20%

Описание

Major е хранителна добавка от която се приемат се 5.7 грама от сместа в 150-200 мл вода, 30 минути преди натоварвания. Това могат да бъдат анаеробни фитнес тренировки или HIIT кросфит или кардио занимания. Какво да очаквате от Major? Преди всичко продуктът е натурален тоник. Ще бъдете по-свежи и енергични по време на занимания, а и през деня. Ще се увеличи вашата сила, възстановяването (въпреки, че продукта се приема преди натоварвания или сутрин след сън, на празен стомах) и либидото ви.

Major е хранителна добавка на компанията Yamamoto Nutrition и съдържа аспарагиновата киселина, която е важна аминокиселина, неразделна част от нашата ендокринна система, присъствайки в три области: епифизата, хипофизната жлеза и тестисите. Major e продукт, който често се използва като хранителна добавка в спортния свят, защото предлага по-голяма устойчивост по време на умора, увеличава жизнеността и се противопоставя на слабостта, причинена от стреса, подобрява имунната система и предотвратява появата на крампи след интензивно физическо натоварване.

Major съдържа в състава си още и екстракт от Бабини зъби – растение, познато от векове, благодарение на неговите тонични свойства, благоприятстващи умствената и физическа умора, особено при силен стрес. Наличието на екстракт от корен от Перуански макани (Мака), допълнително увеличава ергогенните ефекти, които традиционно се използват от хиляди години като физически и психически тоник и афродизиак, благодарение на специфичните си свойства в увеличаването на сексуалното желание.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Допълнителна информация

Вкусове

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „MAJOR – YAMAMOTO“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории