MELATOVIL – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов

MELATOVIL – YAMAMOTO NUTRITION

27.00 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Melatovil ® е хранителна добавка на мелатонин, която обикновено се използва за подпомагане намаляването на времето за заспиване (благоприятният ефект се постига чрез консумиране на 1 mg мелатонин близо до лягане). Мелатонинът също така допринася за облекчаване на субективните чувства на реактивното забавяне (благоприятният ефект се постига с минимален прием на 0,5 mg, който трябва да се приема близо до времето за лягане в първия ден на пътуването и в следващите няколко дни след пристигането в местоназначението).

Налично

Описание

Ние всички произвеждаме мелатонин всеки ден. Мелатонинът е вещество, секретирано главно от епифизата по време на тъмно и е от съществено значение, за да се гарантира, че нашето тяло винаги може да има перфектно регулиран цикъл на сън-събуждане.

Melatovil ® е добавка, базирана на мелатонин, който се използва предимно за нарушения на съня, особено за безсъние поради външни причини (като различни часови зони, работни смени и т.н.). Също така помага при регулирането на ритъма на сън-събуждане на тези, които просто изпитват трудности при заспиване. Всъщност това вещество работи много добре по време на началната фаза на безсъние, тъй като намалява времето, необходимо за заспиване, като забавя функциите на тялото и по този начин осигурява почивка.

Melatovil ® се предлага като капки и това позволява да се регулира специфичната дозировка според нуждите. Препоръчително е да я вземете приблизително 30-60 минути преди да си легнете, за да инициирате сигнала за сън и следователно да се уверите, че субектът заспива, като по този начин се подобрява качеството и продължителността на съня и се противодейства на нощното събуждане.

Той също така е полезен при намирането на правилния модел на сън след дълъг път и за смекчаване на симптомите на реактивно закъснение, както и за противодействие на свободните радикали, отговорни за стареенето на клетките.

Как да използвате: вземете 20 капки (1 ml) веднъж на ден, като такива или разредени във вода, вечер преди лягане.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „MELATOVIL – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории

ИНДИВИДУАЛНИ ПРОГРАМИ

ЗАПОЧНИ промяната сега!

НЕ допускай ГРЕШКИ! Ще имаш:

  • профил в сайта
  • достъп до коментари
  • онлайн инструкции и одитиране