MICROCIRCOLO – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов

MICROCIRCOLO – YAMAMOTO NUTRITION

36.00 лв.

Microcircolo е хранителна добавка на базата на микронизиран диосмин, троксерутин, бромелаин и хесперидин, с екстракти от боровинка и хидрокотил от Азия. Начин на употреба: приемайте 2 таблетки дневно с вода. 

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Лоша, неефективна венозна и лимфна микроциркулация са фактори зад задържането на вода и целулита. Има няколко и разнообразни причини, които могат да променят микроциркулацията, като се започне от „конституционно-генетичните“ причини на субекта, тъй като например жената със сигурност е по-ангажирана с хормонални причини поради ефекта на естрогена, чиито промени могат лесно причиняват натрупване на мазнини и задържане на вода.

За пореден път Yamamoto Research също е помислил за това и след много проучвания, проведени, се роди Microcircolo. Tова е хранителна добавка на базата на микронизиран диосмин, троксерутин, бромелаин и хесперидин, с растителни екстракти от черна боровинка и центела като asiatica, специално създадени за насърчаване на трофизма на микроциркулацията.

Начин на употреба: приемайте 2 таблетки дневно с вода. 

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „MICROCIRCOLO – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории