fbpx

MILK THISTLE – NATROL

Ревю на Белчо Христов

MILK THISTLE – NATROL

26.49 лв.

Продуктът на Natrol, съдържащ екстракт от Магарешки бодил, оказва мощен антиоксидантен ефект и активно участва в грижата за черния дроб. В състава му се съдържа екстракт от семена на билката Бял трън (Silybum marianum), успешно комбиниран с други натурални съставки, осигуряващи детоксикация на черния дроб, както и елиминиране вредното влияние на свободните радикали.

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

Продуктът на Natrol, съдържащ екстракт от Магарешки бодил, оказва мощен антиоксидантен ефект и активно участва в грижата за черния дроб. В състава му се съдържа екстракт от семена на билката Бял трън (Silybum marianum), успешно комбиниран с други натурални съставки, осигуряващи детоксикация на черния дроб, както и елиминиране вредното влияние на свободните радикали. Наличният в продукта силимарин (флавоноиден комплекс, извлечен от семената на белия трън) оптимизира чернодробната дейност като елиминира метаболитните отпадъчни продукти.

– Мощен протектор за черния дроб

– Подпомага чернодробната функция

– Предпазва и възстановява черния дроб от увреждане

– Стимулира естествените процеси на детоксикация

– Мощен антиоксидант

На него принадлежат и свойствата да укрепва и поддържа здравината на клетъчните мембрани, да стимулира възстановяването и подмладяването на чернодробните клетки и да осигурява антиоксидантна защита на организма.

Ефективното действие на продукта се дължи на съдържащата се в него комбинация от екстракт от Бял трън,  стандартизиран до 80% силимарин и подпомагащи въздействието им билки.

– Осигурява мощна антиоксидантна защита

– Иновативната формула, включваща силимарин – флавоноиден комплекс, извлечен от семената на Бял трън, осигурява ефективна грижа за черния дроб

– Осигурява ефективна детоксикация и изхвърляне на отпадъчните продукти от организма

– Съдържанието на Natrol Milk Thistle Advantage е със 100% растителен произход

– Препоръчителната доза за еднократен прием съдържа: 525mg екстракт от семена на билката Бял трън, 420mg силимарин, 85mg екстракт от корен на глухарче, 60mg екстракт от корен на черна ряпа, 60mg екстракт от корен на репей, 60mg екстракт от джинджифил и 35mg корен от магданоз

РАЗФАСОВКИ И ДОЗИ

Продуктът се предлага в един вди разфасовка.

– разфасовка от 60 таблетки съдържа 30 дози

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Приемайте по 2 капсули веднъж дневно, по време на хранене.

Компания

Natrol

Допълнителна информация

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „MILK THISTLE – NATROL“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории