MSM – МЕТИЛ СУЛФОНИЛ МЕТАН (МЕТИЛИРАНА СЯРА)

Ревю на Белчо Христов

MSM – МЕТИЛ СУЛФОНИЛ МЕТАН (МЕТИЛИРАНА СЯРА)

30.00 лв.

MSM е хранителна добавка, която kонтролира възпалението и болката при остеоартрит, намалява увреждането на мускулите след тренировка или други интензивни физически натоварвания. Допринася за укрепване на костите и хрущялите.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Метил-сулфонил-метан (МСМ) представлява форма на органична сяра, която се използва за облекчаване на болките в ставите и образуването на здрава съединителна тъкан в ставите и мускулите. МСМ е от важно значение и за производството на колаген, необходим за здравето на кожата, косата и ноктите.

  • допринася за намаляване на възпалението и облекчаване на болката и дискомфорта в ставите;
  • спомага за намаляване на риска от усложняване на състоянието при хронични ставни проблеми;
  • подпомага свободното движение;
  • съдейства за заздравяване на косата и ноктите;

МСМ допринася за забавяне разграждането на хрущяла и намаляване на възпалителната реакция в организма. Стимулира образуването на съединителна тъкан. Подпомага мобилността, гъвкавостта и комфорта на тялото.

Контролира възпалението и болката при остеоартрит, намалява увреждането на мускулите след тренировка или други интензивни физически натоварвания. Допринася за укрепване на костите и хрущялите.

Обезболяващите свойства на метил-сулфонил-метанът отдавна са признати, поради което много хора с остеоартрит използват го използват за облекчаване на болката в ставите. В много от случаите МСМ намалява необходимостта от прием на нестероидни противовъзпалителни лекарства, известни със сериозните си странични ефекти.

Компания

Yamamoto Research

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „MSM – МЕТИЛ СУЛФОНИЛ МЕТАН (МЕТИЛИРАНА СЯРА)“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории