MultiGreens – витамини, минерали, екстракти от плодове & зеленчуци

Ревю на Белчо Христов

MultiGreens – витамини, минерали, екстракти от плодове & зеленчуци

80.00 лв.

MultiGreens е хранителна добавка с витамини и минерали, растителни екстракти и формула обогатена с зеленчукови екстракти.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

АНАЛИЗ ВЪРХУ ПРОДУКТЪТ MULTIGREENS

MultiGreens е хранителна добавка с витамини и минерали, растителни екстракти и гама зеленчукови екстракти. По-специално, витамините D и A, цинкът и селенът допринасят за нормалната функция на имунната система, витамините B6, B12 и йод допринасят за нормалния енергиен метаболизъм, докато витамините B6, B12 и фолиевата киселина допринасят за намаляване на умората и умора.

Витамините, те не са микроелементи, за да се считат за грубо „енергизиращи““, но техните функции включват „само“ (и косвено) производството на енергия от преработката на хранителни вещества. Тяхната цел е многократна и много важна, тъй като са незаменими катализатори в основата на практически всички биологични дейности и многобройни биохимични функции на нашия сложен организъм.

Считат се за „съществени“, тъй като организмът ни не е в състояние да ги произвежда сам и те трябва да бъдат въведени задължително чрез храна (или дори чрез излагане на слънцето в случай на витамин D), което задължително трябва да бъде разнообразно и балансирано, за да може да осигури всички тези елементи, необходими (водоразтворими и липоразтворими, които са) за поддържане на правилната физиология и ефективност на физиологичните дейности на нашето тяло.

Дефицитът на витамини много често се включва сред рисковите фактори за различни разстройства и заболявания от различен вид. За съжаление е необходимо да се отбележи, че няколко проучвания през годините са показали, че хранителното качество на храната е намаляло значително с течение на времето, поради интензивните съвременни селскостопански практики, които значително са изчерпали почвата от хранителни вещества и в резултат на пазарите, идва плод и зеленчук с хранителен заряд, който няма нищо общо с изяденото преди двадесет или тридесет години.

Това се случва в резултат на интензивно земеделие, което, за да увеличи печалбите от реколтата, достига до използването на системи, които увеличават и узряват реколтата много по-бързо и по напълно изкуствен начин, където плодовете и зеленчуците буквално нямат време да развият естествени хранителни свойства, типични за „нормално“ биологично развитие, да не говорим за масово използване на пестициди, които не правят продукта, който пристига на нашите маси, толкова „чист“ или замърсяването на почвата поради тежки метали.

БИОЛОГИЯ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ В ПРОДУКТА ВИТАМИН Д-3

MultiGreens ® е пълна мултивитаминна, мултиминерална и ботаническа добавка, която трябва да се приема в два момента на деня. И тук Yamamoto Nutrition не изневеряват на блендата от патенти:

  • Hifiber VitaBerry ™
  • Hifiber VitaVeggie ™
  • Vitacherry ™
  • лиофилизирана кокосова вода

Този микс гарантира усвояване от всяка клетка. А не просто прием на суровини …

Hifiber VitaBerry ™

Това е концентрат, извлечен от различни плодове, който съдържа серия от ценни микроелементи, които характеризират плодовете, ягодите или гроздето като полифеноли, ресвератрол или антоцианини, които имат изключителна антиоксидантна способност с много висок ORAC (Висока кислородна радикална абсорбция). Капацитет на мощен контраст със свободните радикали, произведени от оксидативен стрес.

Hifiber VitaVeggie ™

Това е концентрат от множество растителни екстракти от зеленчуци, изцяло органични, характеризиращи се с висока концентрация на полифеноли, антоцианини, ликопен, антоцианини, хлорогенова киселина, елагова киселина, кверцетин и други микроелементи с висока антиоксидантна сила, които, съдържащи се в домати, чушки, кръстоцветни, спанак, моркови, чесън, лук и цвекло.

Vitacherry ™

Това ее концентрат от флавоноиди и антоцианини, извлечени от вишни, върху които проучванията показват силно положително антиоксидантно въздействие върху свободните радикали и за противодействие на нивата на възпаление на сърдечно-съдовото ниво и като цяло на тялото. Интересно по-специално, нововъзникващо изследване на хранителното съдържание на вишните показва, че то може да има благоприятно въздействие върху възпалителния отговор и възстановяването след интензивно трениране дори.

НАЧИН НА УПОТРЕБА И ПРИЕМ

Вземете 2 капсули от сутрешната формула (белязана е на всеки блистер) след закуска и 2 капсули вечерна формула, след вечеря с достатъчно вода.

© АВТОРСКИ ПРАВА ВЪРХУ ТЕКСТОВИ, СНИМКОВ И ВИДЕО МАТЕРИАЛ

Белчо Христов е биолог консултант на Yamamoto Nutrition – България. Всеки тексови, снимков и видео материал за всички ревюта на продукти Yamamoto Nutrition са със запазени авторски права. Абсолютно забранено е използването им в други сайтове и социални мрежи!

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „MultiGreens – витамини, минерали, екстракти от плодове & зеленчуци“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории