fbpx

МУРСАЛСКИ ЧАЙ – CVETITA HERBAL

Ревю на Белчо Христов

МУРСАЛСКИ ЧАЙ – CVETITA HERBAL

24.99 лв.28.99 лв.

Мурсалски Чай Макс от серията BelchoHristov.Com е водно-етанолов екстракт или сух екстракт (в зависимост от вда разфасовка) от Мурсалски чай (Sideritis scardica). Продуктът е разработен по специална технология от висококачествена българска суровина, която е световно призната със своя уникален фитохимичен състав. Успешно съчетавайки екстракт, технология и професионализъм, нашият екип успя да разработи Мурсалски чай Макс и да постигне максимална концентрация на полезни вещества само в една опаковка.

Изчистване

Описание

Мурсалският чай е многогодишно растение. Смята се за билка с несравнима лековита сила. Известен е още като Планински, Пирински, Алиботушки и Шарпланински чай. Мурсалският чай съдържа голямо количество антиоксиданти. Има тонизиращо, укрепващо и антианемично действие.Понижава кръвното налягане и съответно – редуцира риска от сърдечен инфаркт и инсулт.

Поради високото съдържание на дъбилните вещества танини и етерични масла, мурсалският чай е използван за лечение на болести на дихателната и отделителната система. Много лекари го препоръчват за лечение срещу чернодробни и бъбречни заболявания, тъй като съдържа желязо, мед, кобалт, цинк, калий, магнезий, натрий и дрuги.

ОСНОВНИ И ВОДЕЩИ СЪСТАВКИ (КОМПОНЕНТИ НА БЛЕНДАТА)

МУРСАЛСКИ ЧАЙ
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
- тонизира, освежава и укрепва организма
- понижава кръвното налягане
- действа като натурален антиоксидант
- има мощен антибактериален ефект
- има силно антианемично действие
- успокоява нервната система
- подпомага дейността на черния дроб и бъбреците
- успокоява при неразположения на червата и стомаха
- действа успокояващо при белодробни инфекции
- спомага за здравето на простатата и половата система
- подобрява потентността
Авторско виждане на Белчо Христов.
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ

Ароматната билка се използва от поколения в Родопите при простудни, белодробни, бъбречни заболявания, пие се като общо укрепващо организма средство. В медицинските си проучвания и наблюдения д-р Аликовски разширява спектъра на лечебните въздействия на защитеното растение Sideritis scardica: при остри и хронични бронхити, трахеити, ларингити, остри колити, хранителни отравяния, хронични гастрити, нефрити, бъбречни уратни камъни и пясъци, рак на простатата, безплодие при мъжа и жената, бъбречна недостатъчност и други. В медиите защитеното растение стана популярно и като “родопската виагра”.

Резултатите от продължаващите проучвания относно антитуморно действие и анализираната при изследванията в Швеция съставка срещу рак на простатата ще бъдат представени от д-р Аликовски в третото издание на книгата “Мурсалски чай”. Редкият растителен вид, който е балкански ендемит, е изследван също в Япония и Германия. Лекарят се надява научните анализи да продължат някога към създаването на българско лекарство на основата на мурсалския чай, което да се нарече “мурсалин”.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Препоръчителен дневен прием на екстракт от Мурсалски Чай Макс: веднъж на ден по 3 мл след храна, разтворени във вода или сок, ако е течния вариант или 1 капсула след хранене, ако е капсулната форма.

Препоръчителен период на прием: при спазване на препоръчителната дневна доза няма ограничения за периода на прием.

Компания

Cvetita Herbal

Допълнителна информация

Разфасовка

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „МУРСАЛСКИ ЧАЙ – CVETITA HERBAL“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории