MUSCLE WHEY COMPLEX – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

MUSCLE WHEY COMPLEX – YAMAMOTO NUTRITION

108.99 лв.

Суроватъчният протеин съдържа естествено аминокиселини с разклонена верига (BCAA). Yamamoto ® Nutrition Muscle Whey COMPLEX е добавка на базата на Volactive ® Ultra Whey 80 WPC80 качествен суроватъчен протеинов концентрат.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Суроватъчният протеин съдържа естествено аминокиселини с разклонена верига (BCAA). Yamamoto ® Nutrition Muscle Whey COMPLEX е добавка на базата на Volactive ® Ultra Whey 80 WPC80 качествен суроватъчен протеинов концентрат.

Първите поколения суроватъчни протеини съдържат до 30-40% протеин и големи количества лактоза, неденатурирани протеини и мазнини. А съвременните концентрати съдържат до 70-80% протеини, с намалени количества лактоза и мазнини. Много хора имат впечатлението, че WPC по своята същност е по-малка от изолацията. Това е просто невярно.

Въпреки че WPC съдържат по-малко протеини от изолатите, висококачествената WPC съдържа всички видове полезни съединения, които не се срещат в изолатите. Добрите концентрати съдържат много по-високи нива на растежни фактори, като IGF-1, TGF-1 и TGF-2. Те съдържат много по-високи нива на различни фосфолипиди и различни биоактивни липиди, като конюгирана линолова киселина (CLA) и често съдържат по-високи нива на имуноглобулини и лактоферин.

Недостатъците на WPCs са, че те имат малко по-ниско съдържание на протеин от изолат и съдържат по-високи нива на мазнини (въпреки че тези мазнини могат да имат благоприятен ефект) и по-високи нива на лактоза. Хората не трябва да чувстват, че добре направеният WPC е по същество по-малък от суроватъчния протеинов изолат (WPI) и всъщност може да бъде по-добър избор, в зависимост от целите на човека. Например, някои хора не толерират добре лактозата, или наблюдават количеството мазнини, консумирани в диетата си, докато други може да искат потенциално благоприятния ефект на допълнителните съединения, намерени в висококачествен концентрат.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

  • 22 грама пртеин на доза (във ванилия аромат)
  • 20 грама протеин на доза (във шоколадов аромат)
  • 5.1 грама BCAA на доза
  • ниско съдържание на захар

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОВА?

Практични висококачествени протеини, които спомагат за развитието и поддържането на мускулна маса: само с 2,5 грама мазнини (шоколадов аромат), 2,2 грама въглехидрати (шоколадов аромат) и само 87 калории на порция. Той включва също и незаменими аминокиселини, включително 5,1 грама BCAAs, естествено присъстващи в протеините и които допринасят за фитнес и възстановяване на нова мускулна маса.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „MUSCLE WHEY COMPLEX – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории