fbpx

BCAA 9.7 (1044 ГРАМА 90 ДОЗИ) – MUTANT

Ревю на Белчо Христов
Промоция!

BCAA 9.7 (1044 ГРАМА 90 ДОЗИ) – MUTANT

114.99 лв. 80.49 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Mutant BCAA 9.7 е овкусен аминокиселин продукт на прах, който съдържа цели 9.7 грама аминокиселини в доза, което е няколко пъти повече в сравнение с концентрацията на аминокиселини в една таблетка.

Изчистване
Категория: Етикети: , ,

Описание

Mutant BCAA 9.7 е овкусен аминокиселин продукт на прах, който съдържа цели 9.7 грама аминокиселини в доза, което е няколко пъти повече в сравнение с концентрацията на аминокиселини в една таблетка. Mutant BCAA е комбиниран аминокиселинен продукт, който съчетава верижно-разклонени аминокиселини с други ценни за тялото аминокиселини. Основният комплекс в Mutant BCAA са верижно-разклонените аминокиселини, който съставлят 7.2 грама от цялата доза на продукта. Верижно разклонените аминокиселини (левцин, изолевцин и валин) са есенциални аминокиселини и набавянето им от храната е сравнително трудно. От друга страна, това са трите най-важни аминокиселини за въстановяването и стимулирането на анаболните процеси. Всеки един тренировъчен режим би бил непълноценен, ако набавяните верижно-разклонени аминокиселини са недостатъчно.

Новост при Mutant BCAA е комплексът за увеличаване на клетъчния обем, който съчетава аминокиселините таурин, глицин, аргинин, глутамин и тирозин. Основната цел на този комплекс е захранване на мускулите, увеличаване обема на клетките и подобряване на възстановяването. Тауринът пряко подсилва инсулиновата чувствителност, което улеснява усвояването на всички останали аминокиселини. В продукта е добавен и електролитен бленд, който съчетава различни форми на калий, калций и натрий, които подпомагат мускулната функция и хидратирането на мускулните влакна. Най-накрая, но не на последно място, е добавеният екстракт от черен пипер, който подобрява усвояването на всички останали вещества.

С продукт като Mutant BCAA 9.7 ще постигнете:

  • чиста мускулна маса
  • плътни мускули
  • повече издръжливост
  • хидратиране на мускулите и избягване на крампи
  • по-добро възстановяване
  • по-малко умора и мускулни трески

Начин на употреба: 1-2 дози по време на тренировка или 1 доза преди тренировка и 1 доза след тренировка.

Допълнителна информация

Вкусове

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „BCAA 9.7 (1044 ГРАМА 90 ДОЗИ) – MUTANT“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории